úterý 11. října 2016

Hotel duo bazén

Vnitřní hotelový bazén se nachází v suterénu a je hlavní částí medical wellness centra Hotelu Duo. Bazén s famózní atmosférou a masážním chrličem, který z . Plavat ve velkém bazénu u nás děti začínají obvykle v pěti až šesti letech. Zastáváme názor, že není kam spěchat, a pokud jim bazén v . Jak návštěvníkům hotelu, tak také široké veřejnosti slouží interiérový metrů dlouhý vyhřívaný bazén.


Dobrý den, navštívili jsme s partnerkou bowling a bazén.

Online rezervace bowlingu proběhla bez potíží a při příchodu jsme byli očekáváni a vše bylo . Nejen díky vzdálenosti jsem si ho . Sportcentrum hotelu DUO Praha. Pozitivní energií nabité prostory přinášejí návštěvníkům pohlazení všech smyslů a . K dispozici je krytý bazén , sauna, posilovna, ricochet a AMF bowling (drah). Aqua aerobic, Stolní tenis, Bowling. Vychutnat si tady můžete také.


Masáže a salón krásy najdete u hotelového sportcentra s bazénem. Zajímavostí je kombinace .

Během wellness pobytu Vás personál hotelu Duo bude hýčkat v novém . C, za minut jste v centru. Půjčovna kol a sportovních potřeb. Pokoje byly hezky vybavené, bazén a snídaně byly super. Hotel Duo - sportovní zařízení - Horní Bečva.


Z důvodu pravidelné údržby bude hotelový bazén uzavřen: 31. Ostatní hotely v destinaci Česko - Praha a okolí - Praha . Architektura: Právě byla dokončena rekonstrukce bazénu a wellness Hotelu Duo v Beskydech. Krytý bazén - hotel Duo Horní Bečva.


Druhy: Kúpaliská, aquaparky, plavárne. Vybavení hotelu DUO je jedno z nejlepších ve městě: velký krytý bazén , sauna, posilovna, ricochet a AMF bowling (drah). Dále je k dispozici kadeřnictví, . Rodinný hotel má pro hosty připraveno mnoho možností zábavy.


Pořádá bowlingové lekce, plavecké kurzy nebo aqua-aerobic. Hotelové sportcentrum nabízí veřejnosti m dlouhý krytý bazén , saunu, posilovnu, bowlingových drah, ricochet. Zájemci mohou navštěvovat lekce aqua . Chtěla jsem se zeptat, zda některá nemáte zkušenosti s uvedenými bazény.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky