pátek 21. října 2016

Nafukovací mikrofon

Nafukovací mikrofon velikost cm. V Červeném, nebo modrém barevném provedení. Mikrofon nafukovací velký cm. BydleníPártyPárty dekorace Černé párty dekoraceŠedé párty dekoraceNa párty párty . Teto mikrofon se hodí jako doplněk ke kostýmu nebo jako recese na hudební akci.


Barvy: modrá, červená, zelená, růžová.

Pak by Vám neměl chybět tento nafukovací mikrofon, který musí mít každá . Velikost nafukovacího mikrofonu po nafouknutí . Máte doma zpívající talent ? Neustále Vaši blízcí děti či manžel zpívají před zrcadlem ? Originální doplněk disco karnevalového kostýmu. Více nehledejte a nakupujte výhodně u nás v eshopu! Pohodlný nákup i bez registrace.


Sháníte nafukovacÍ mikrofÓn - mix vzorŮ?

Pak již nehledejte dál a navštivte nás! Barva mikrofonu je červená, nebo modrá. Pokud požadujete konkrétní barvu, napište jí prosím do kolonky Poznámka na konci . Abyste Váš kostým dovedli k dokonalosti.


Nakupujte online za bezkonkurenční ceny. Parádní a navíc lehký doplněk každého disco, i hudebního kostýmu. Délka: 45cm, Šířka: 16cm, Výška: 7cm. Kč s DPHPůvodní cena: 1Kč. Dostupnosť: u nás skladom ks.


Rozměr nafukovacího mikrofonu je cm. Pojmy spojené s týmto produktospevák, darček . Zdravím, mám zase jeden (možná pro některé hloupý) dotaz, zvukařinu se teprve učím, a v současné době řeším menší problém s nazvučením kopáku, i při . Prodám modrý nafukovací mikrofon, vhodný jako rekvizita do fotokoutku. Použitý na svatbě, v dobrém stavu - jako nový. Velký nafukovací mikrofon v různých barvách. Kč Kč 6Kč bez DPH.


ZĽAVA pri nákupe nad 20€ v obchode HeliumKing.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky