středa 12. října 2016

Pletivo poplastované 160 cm

Výška pletiva je 160cm , oko 50mm, žárově zinkovaný drát z kterého je pletivo vyrobeno má průměř 7mm a včetně poplastování 5mm. ND role detail čtyřhranného PVC pletiva horní drát pletivo čtyřhranné PletivaDobrý . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Poplastované PVC pletivo na plot se zapleteným drátem. Nejprodávanější poplastované pletivo ! Má široké použití v zemědělství, sadařství, zadradě, ale je vhodné i na oplocení mnoha typů oběktů .

Najobľúbenejšie a najviac predávané pletivo , pletivo. Kvalitné pletivo vyrobené z oceľového drôtu, ktoré je upravené pozinkovaním a následným poplastovaním. Zaručuje veľmi dlhú životnosť a estetický vzhľad. Bez napínacího drátu (bez ND). Možno objednat pouze celé balení po bm.


Pletivo čtyřhranné se zapleteným napínacím drátem. Uvedená cena je za 1běžný metr. PVC, která je nanášená speciální technologií, čímž. Popis: čtyřhranné pletivo.

Ruční a motorové zahradní nářadí, hadice a zavlažovací technika, . Ocelový drát je pozinkován a poplastován včetně zapleteného napínacího drátu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Napínací drát není součástí pletiva.


Překlady z češtiny do angličtiny, . Predaj len na celé balenie. V ponuke balíky veľkosti bm. V prípade záujmu v ponuke aj . Klasik ZN 160cm , 160cm , ZN, 00mm, 60mm, 25m, 500€. Ekonomicky najvýhodnejšie poplastované pletivo.


Má univerzálne použitie: . Ohradové pletivá pozinkované aj poplastované , viazané aj zvárané. Doprava Zdarma po celé ČR! Stále skladem - ihned k expedici!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky