čtvrtek 27. října 2016

Bazen mlada boleslav

O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Součástí bazénu je sportovní, 25metrový bazén s šesti plaveckými . Nový městský bazén s restaurací, wellnes zónou, tobogány a jinými atrakcemi se nachází v příjemném prostředí Lesoparku Štěpánka v Mladé Boleslavi. Areál koupaliště nabízí možnosti vyžití pro všechny věkové skupiny návštěvníků a to především ve vodě, ale i na souši. Vodní plochy jsou vyhřívané a voda tak .

Oficiální stránka nového Městského bazénu. Městský Bazén Mladá Boleslav , Mladá Boleslav. Více info o restauraci a jejich.


V naší restauraci Vám nabízíme teplá jídla, saláty, pizzy, nealkoholické i alkoholické nápoje. Dobrý den, o plavání zdarma nevíme. Ceník s velkými seniorskými slevami je k nahlédnutí zde: . Po vyhodnocení ročního provozu krytého bazénu dochází k úpravě otevírací doby.

V Mladé Boleslavi se příští týden konečně otevře nový akvapark. Podle některých obyvatel však krytý bazén představuje luxus, který si stejně . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Bazén min (plavecký i rekreační), Wellness min.


Mladá Boleslav - Školní plavání, tréninky plaveckých oddílů, senioři nebo odboráři, ti všichni by měli znovu nalézt útočiště v krytém bazénu v . Popis objektu: Hlavní objekt je dvou podlažní budova s plochou střechou, půdorysu tvaru „L“ o maximálních půdorysných rozměrech 73m x 64m. Místo užití: Bazén , Série: COLOR ONE, COLOR TWO, POOL, Cemento. Protiskluzné dlaždice RAKO zvýšily bezpečnost návštěvníků nového aquaparku v . Bazén, jehož součástí je sportovní, metrový bazén hala s atrakcemi, jako je tobogán, skluzavka, parní kabina, vířivka a . Předpokládaná hodnota v Kč bez DPH, nezveřejněna.


Provozování bazénu je finančně náročné. Jedním z nejekonomičtějších. Investor: Městská společnost sportovní a rekreační areály s. Krytý bazén Mladá Boleslav. Rozsah: plavecký bazén m, dětský a.

Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií. Aktuální katalog firem v kategorii Zahradní bazény Mladá Boleslav. Areál zahrnuje montovaný bazén o rozměrech x m, ve kterém může být najednou maximálně osob. Přilehlá písečná pláž s lehátky a slunečníky však.


Bazén , který je součástí budovy sokolovny, disponuje pěti plaveckými drahami. Obyvatelé Mladé Boleslavi se dočkali nového krytého bazénu za čtvrt milionu korun. Kromě klasických drah pro rekreační plavání tu najdou i . Tělocvičná jednota Sokol Mladá Boleslav předsletovou akademii. Její hlavní a nejvíce očekávanou součástí bylo první .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky