pátek 28. října 2016

Dřevěná skluzavka

Nabízíme dřevěná dětská hřiště na zahradu, skluzavky na zahradu, pískoviště, věžové sestavy, prolézačky a zahradní dětské domečky. Můžete se spolehnout na to, že jsou dřevěné sestavy bezpečné? Zdraví a bezpečnost dětí jsou pro nás prioritou. Díky tomu, že hřiště sami vyrábíme, . Stojany jsou nové, velmi bytelné, samotný stojan váží cca 120kg ! Samotná Áčka - stojany jen pro skluzavky váží cca 90kg !

Dětská dřevěná hrací věž se skluzavkou. Dětské skluzavky patří k nejoblíbenějším doplňkům pro dětská hřiště. V nabídce máme jak dětské skluzavky certifikované pro soukromé účely, tak i laminátové dětské skluzavky certifikované pro užití ve veřejných prostorech. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vhodná pro stavebnici Faber nebo učící věž.


Dřevěná skluzavka , která lze prodlužovat. Vše, co dělá děti štastnými. Zabíváme se prodejem skluzavek , houpaček a doplňků na dětská hřiště.

Velmi oblíbené jsou i námi vyráběné dřevěné venkovní tabule. Tato dřevěná houpačka je závěsná a má ohrádku pro větší bezpečnost dítěte. Je vhodná pro děti od let.


Dá se složit, je velmi skladná a . Pro starší děti jsou vhodné skluzavky jako např. Je tvořena jednoduchou dřevěnou konstrukcí, jejíž součástí je i skluzavka. Kiosk je výbornou investicí. Dřevěné dětské hřiště - MATÝSEK se skluzavkou a houpačkou. Na kopci nad Wörthersee, největším z jezer v jihorakouských Korutanech, se tyčí krásná rozhledna Pyramidenkogel.


Litujeme, ale toto zboží již. Kategorie: Ostatní: pískoviště, houpačky, skluzavky. Skluzavka s dřevěnou plošinou. Je vyrobena z kvalitního smrkového a bukového dřeva. Snížená jednověžová hrací sestava se skluzavkou.


Vyrobena v malé truhlářské dílně na Svratce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky