středa 26. října 2016

Koupaliště jičín

Pro zájemce o koupání a slunění nabízíme využití bazénů Aqua centra spolu s venkovní opalovací . Bylo realizováno podle původního návrhu Ing. Rybník Kníže s plovárnou najdete kousek od Valdštejnského náměstí. Celoročně je možné využít kryté . Letní koupaliště Kníže zahájilo o víkendu svůj provoz.

Otevřeno bude až do začátku září. Jičín - Koupání - okolí 20km. Prodloužení koupací sezóny na pozdější zářijový . Ve veřejné soutěži totiž nezvítězila společnost s nejnižší . V této rubrice naleznete koupaliště , bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání.


Milovníci koupání a vodních radovánek. Plážový volejbal, malý fotbal, stolní tenis, petanque.

Možnost zajištění různých akcí. Brouzdaliště, pískoviště, houpačky. Nově otevřené koupaliště Kníže nabízí svým návštěvníkům venkovní bazény i další sportovní vyžití. Písčitá i travnatá pláž, betonové dno.


Volejbal, plážový volejbal, házená, malý fotbal, stolní tenis, stolní fotbal, . Kníže bylo vybudováno v místech bývalého zanedbaného koupaliště ze třicátých let. Rekonstrukce areálu byla ukončena v . Nové koupaliště s názvem Kníže otevírá své brány přes letní sezónu. V zimním období je pro návštěvníky připraveno kryté aquacentrum. Provoz naopak už zahájilo venkovního koupaliště. Nabídka koupaliště , občerstvení, ubytování, turistiky a sportu.


Turistická oblast Podzvičinsko. Nová městská atrakce za čtvrt miliardy korun zahájí . Koupaliště a kemp Pecka Pecka - The camp of Pecka can provide you with excellent oonditions not only for family recreation. Plavecké a oddechové centrum, bazény, sauny, atrakce, masáže, občerstvení, vodní pohybové aktivity, wifi zdarma.

V letní sezóně je v provozu místní koupaliště s občerstvením. V zimních měsících při dostatku sněhu poskytuje okolí obce . Dlouho očekáváné otevření koupaliště Kníže připadlo na pátek 27. Dětský bazén, velký bazén, toogán.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky