středa 26. října 2016

Bazen intex 3 05

Bazény INTEX , x 76m jsou zahradní, samonosné, nadzemní bazény pro povrchovou montáž. Pouze samostatný bazén bez filtrace. Rychlé a snadné řešení pro Váš bazén.


Vyrobena ze silné vinylové fólie. Stačí pouze nafouknout horní prstenec a bazén napustit.

Klasika mezi nadzemními bazény. Ideální bazén pro rodiny s . Rámový nadzemní bazén poskytuje výhody jak nafukovacího nadzemního bazénu tak i kovového. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout.


Chcete si dopřát koupání ve vlastním bazénu a osvěžit se v horkých letních dnech kdykoliv budete chtít? Intex Metal Frame , × m. Bazény Easy jsou samonosné bazény pro povrchovou montáž.

Bazén poskytuje výhody jak nafukovacího nadzemního bazénu tak i kovového. Svojí jednoduchou montáží a. Popis: -Stěna bazénu je vyrobena z . Bazén EASY OCEAN je jedním z nejprodávanějších bazénů v ČR. Vyniká svou jednoduchou stavbou a kvalitou. Malý bazén Tampa , ×m. Typ konstrukce: nafukovací prstenec.


U bazénu stačí pouze nafouknout . Bazén INTEX Prism Frame , x 76m je záhradný bazén s kovovým rámom pre povrchovú montáž. INTEX, ktorá je bežná už na celom svete,. Průměr bazénu (m): , 05.


Tvar bazénu (m): , x 7 kruh. Obrázky a videá majú ilustračný charakter. Nadzemní bazén je díky své . Naše hodnocení Naše nabídka Užitečné informace Hodnocení našimi zákazníky Hodnocení: Transakce proběhla úspěšně.


Rodinný nafukovací bazén pro děti od let o velikosti 305×183×56cm.

Možnost napuštění vody až do výšky 37cm. Tento výrobek má nepatrně poškozenou přepravní krabici, 1 stav, nový, nepoužitý, záruka měsíců, proto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky