čtvrtek 27. října 2016

Hadice k turbu

Kromě toho v naší nabídce najdete také speciální hadice pro vedení benzinu, nafty či oleje, nebo také hadice pro použití v teplotně extrémně namáhaných . Sada silikonových hadic Samco Sport pro sací hadice k turbu pro Lancia Delta . Gates přichází na trh s vlastní konstrukcí hadic k turbodmychadlům. Zatímco před několika lety bylo turbodmychadlo u automobilu. Spojovací hadice chladiče turba - tlaková hadice turbodmychadla pro motor 1. Inzeráty hadice k turbu - aktuální inzeráty na Sbazar.

Hledáte audi hadice turbo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Silikonové hadice a trubky k intercooleru - tuning-in. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. COBB Tuning hadice přívodu vzduhu k turbu pro STi.


Originální hadice k turbu na Dodge Nitro. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Použitá originální hadice k turbu Volvo V40.


Prodáno zákazníkovi za uvedenou cenu prostřednictvím zásilkového obchodu AUTO MILATA.

Prodám hadici k turbu na Renault Megane II, Scenic II 1. Mám to auto dny a nemam s nim zatím žádné . Saab Aero 9-hadice trubka turbo ,z auta Saab Aero 9-r. Určeno pro :Audi A3Audi TTSeat CordobaSeat LeonSeat ToledoŠkoda OctaviaVW BoraVW Golf 4VW New Beetle Sací hadice k turbu 1. Nhorní hadice K objednávce do poznámek uvedte vin kod vozidla a typ vozidla do poznámek před odesláním objednávky díl Vám . HADICE TURBO VOLVO S6 VOLVO V7 VOLVO S8 VOLVOXC7 VOLVO XC90. Hadice vzduchu Iveco EuroCargo Tector k turbu. Autodíly pro PEUGEOT 4(8B) 2. Cena bez DPH, 15Kč ( €). A jelikoz mi tam z posledni opravy mechanik evidentne nevratil spodni poklop motoru, tak jsem si prorazil privodovou hadici vzduchu do turba a hura do servisu.


Silikónové hadice , hliníkové potrubia, sacie hadice , intercoolery, športové vzduchové filtre KN, a príslušenstvo k turbo motorom. Náhradní díly pro automobily, autodíly - netfirmy. Tento autodíl je 1 značkový originál Garantujeme plnou záruku a odbornou montáž.


AEM černá silikonová hadice 2. Na přání zákazníka dodáváme k hadicím speciáln.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky