středa 19. října 2016

Zahradní relaxační lehátko

Hledáte zahradní relaxační lehátko ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Užijte si dokonalou letní sezónu v novém lehátku. Vyberte si z polohovacích lehátek pro Vaše absolutní pohodlí. Velmi pohodlné relaxační lehátko se skládací konstrukcí.


Povrch je omyvatelný a snadno se udržuje.

Ideální na zahradu nebo k bazénu. Barva ratanu: Zlato hnědá Velikost: 1×. Popis: Nepoužívané, barva ratanu hnědá. Designová a praktická lehátka pro relaxaci na vaší zahradě. Wellness, kvalitní polohavací relaxační lehátko německé výroby z velmi pevné kovové konstrukce.


Ovládání kolébkovým mechanizmem umožňuje nastavení . Lehátko ideální na zahradu , terasu, pláž či balkón. Má velmi robustní konstrukci.

Je vyrobeno z pohodlného a. Prodej zahradních lehátek online. Levné i luxusnější provedení vhodné na zahradu , terasu, k bazénu. Vše skladem - do dnů u Vás. Ulehněte na ratan, dřevo či odolnou kovovou nebo plastovou konstrukci.


Relaxační lehátko s nosností do 100kg. Skládací relaxační lehátko s plynulým polohováním, možností aretace a výpletem z textilenu. Zahradní polohovací lehátko z borovicového dřeva.


Pořiďte si relaxační lehátko na zasloužený odpočinek každý den. Inspirace na bydlení a zahradu najdete v e-magazínu HOME. Keď už príde ten vytúžený a iba očakávaný čas dovolenky, je nutné si riadne oddýchnuť. Objednejte v eshopu Dreveny-zahradni-nabytek. Pohodlí zajišťuje systém polohování.


Minimalisticky tvarované, elegantní a komfortně pojaté odpočinkové lehátko , je přínosem všech minimalisticky a moderně pojatých interiérů. ZAHRADNÍ RELAXAČNÍ KŘESLO platné do: 13. Elegantní zahradní lehátko Sunline z kovové konstrukce a prodyšné textilie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky