úterý 11. října 2016

Dvoukřídlá brána cena

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Navigace: levné-brány-ploty. DVOUKŘÍDLÁ BRÁNA šířka x výška m. Dvoukřídlé brány bez pohonu.


V sadě: dva motory - pro dvoukřídlou bránu , řídící jednotka, rádiový přijímač.

KOMPLET dvoukřídlá brána na D. Jeklový pozinkovaný profil, pro vlastní dodatečnou výplň. Nově jsme do našeho sortimentu zařadili i dvoukřídlé zahradní brány PRIMA, které. Za příplatek (v ceně není zahrnuto):. Doplňte oplocení či zahradu křídlovou bránou s pevnou konstrukcí.


Akce na brány s pohonem stále trvá! Letní akce 2x dálkový ovladač v ceně ! Výroba, dodávka a montáž brány (2ks x 2m křídel) z jeklových profilů pro .

V naší nabídce najdete jednokřídlé i dvoukřídlé vjezdové brány. Argumentem proti dvoukřídlým branám pak může být vyšší cena , protože je např. Výhodou dvoukřídlé (otočné) brány je minimální potřeba na boční prostor.


Brány a branky - strana 3-1. Od vjezdové brány očekáváme, že ji snadno ovládneme a že se bez problémů. Popis: automatické otvírání vrat.


Specifikace: otvírání dvoukřídlé brány. Termín realizace: dohodou. Rozměr, Dostupnost, Katalogové číslo, Cena.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: brána. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Brána (samotný rám, bez výplně) zahradní dvoukřídlá SAVAN PLUS. Cena montáže není stanovena, protože se u jednotlivých produktů liší. Nechte si rychle spočítat cenu tahokov oplocení. Stačí znát jen rozměry brány , branky a plotu.


Vjezdové brány a posuvné brány , zakázková výroba, vrata, zábradlí, schodiště. Cena dvoukřídlé otočné brány s průjezdní šířkou do 5m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky