čtvrtek 25. února 2016

Zahradnictví krulichovi

Zahradnictví KRULICHOVI - zahradnictví a podejny květin Praha. Na stránkách najdete obrázky, návody na pěstování a e-shop, kde lze květiny objednat. Krulichovi a také o naše rady, kterými se snažíme přispět k tomu, aby rostliny dobře prospívaly na vašich . Zabýváme se prodejem hrnkových a řezaných květin, hnojiv či dekorací z pálené hlíny, dřevěných jmenovek k rostlinám a plechových i kovových dekorací.


Pěstujeme rostliny vegetativně i generativně množené, novinky i starší osvědčené a přírodní druhy trvalek, skalniček a bylinek. Rodinný malý podnik, schovaný v kopci ulice Na. Pěstujeme tradiční i exotické druhy bylinek léčivých i pro gurmány, rarity z rostlinné říše. Prodáváme koření, bylinky, skalničky, trvalky, okrasné traviny, aromatické pelargonie i . Ať už sháníte pro svůj domov či pracoviště řezané květiny, nebo upřednostňujete péči o trvalky v květináčích nebo na zahradě, v zahradnictví a květinářství . Bohužel se nám nepodařilo najít produkt zahradnictví krulichovi. Prodej hrnkových a řezaných květin.


Doplňkový prodej květináčů, keramických dekoračních obalů, zeminy a hnojiv. Finde diesen Pin und vieles mehr auf . Geranium Double Flowered Collection Geranium Himalayense Birch Double Plenum. Výška: - cm Květ: čistě .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky