pondělí 15. února 2016

Flamengo kvetiny

Naše společnost Flamengo květiny s. Aktuální i úplný výpis firmy Flamengo květiny s. Obchodního rejstříku - majitelé . Společnost Flamengo květiny , spol. Prodejna FLAMENGO nabízí široký sortiment řezaných květin, pokojových rostlin a doplňků. Velký důraz klademe na maximální kvalitu nabízeného zboží, .

Našich více jak 1prodejen . Odměna platí na veškeré zboží, které lze zakoupit v prodejnách květinářství Flamengo. Získejte k odměně dalších s kreditní kartou MoneyCard Smart. Nabídka různých druhů řezaných květin i pokojových rostlin. Prodej skla, keramiky, svíček a obalů na květiny. Poskytování květinového aranžmá,.


Plný úvazek, zkrácený úvazek. Velikost firmy: 5- 9zaměstnanců.

Kategorie: květinářství, Služby a obchod (A – Ž),. Jaroměř) - Nabízíme prodej květin, dekorací i dárkového zboží. Sít květinářství Flamengo květiny. Provozovatelem floristického studia Flamengo emotion je společnost Karafa s. I přes splnění nejvyšších požadavků na kvalitu, nabízíme květiny a pokojové rostliny v dlouhodobě nejnižších cenách na trhu. Pěstitelská, Brno, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . Všechny naše činnosti jsou zaměřeny na plnou spokojenost našich zákazníků.


Flamengo , síť květinářství, obec Čestlice: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Požadovaná profese, Prodavači ostatního zboží v prodejnách. KARAFA-KVĚTINÁŘSTVÍ FLAMENGO spol. Hodnocení firmy KARAFA-KVĚTINÁŘSTVÍ FLAMENGO od návštěvníků. Dárky, keramika, dekorace.


Květinářství Karafa Flamengo, spol. Tento bod zatím nemá žádné recenze. Naše květinářství nabízí řezané, hrnkové a umělé květiny , svatební a smuteční . Pracoviště a kontakty: Firma: Flamengo květiny s. Místo výkonu práce: Flamengo . Byli jste spokojeni v květinářství Flamengo ?

Napište své postřehy, komentáře nebo hodnocení. SMIŠTÍKOVÁ JANA-KVĚTINY f. OPAVA, OLOMOUCKÁ PŘÍMOU ČAROU: - PO CESTĚ : .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky