pátek 12. února 2016

Usspa lyra

Produktové řady spa pro domácí i komerční využití. Vyberte si mezi luxusní variantou Universum Spa nebo dokonale barevnou Happy . Komplexní hydroterapie a spolehlivé USSPA technologie. USSPA – český výrobce vířivek pro domácí i komerční provozy a termálních bazénů s protiproudem.


Vlastní design, individuální přístup ke klientům a . Filip Streit a akademický sochař Petr Slanina u „své“ vířivky Lyra.

Spa je vybavena řadou unikátních patentovaných technologií. Nejmenší model vířivky Lyra je možné plně zapustit do země. Cena v plné výbavě, včetně dopravy, instalace, zprovoznění a . Užívejte si odpočinek a relaxaci v malé, ale uvnitř překvapivě prostorné spa.


Luxusní vířivé bazény USSPA nabízí výjimečnou relaxaci. Petra Slaniny ve vyrovnané spolupráci s designérem . USSPA Lyra Hydro-Whirlpools Hydrotherapie Whirlpool Hottub USSPA Made in EUROPA. Užívajte si odpočinok a relaxácii v na pohlad malej, ale vo vnútri prekvapivo priestrannej spa.


Popis: Prodám spa USSPA Lyra , vynikající stav, úplně nová vana a trysky, po servisní prohlídce včetně termokrytu a schůdků.

Datenblatt Whirlpool Lyra IN als PDF Datei zum Downloaden und Ausdrucken. Der Outdoor Whirlpool Lyra von USSPA ist ein kleiner Pool, aber mit Liegen! Lyra is a nice, small but surprisingly spacious spa.


Lyra will ensure perfect relaxation in minimal . Obchodní manažer české rodinné firmy USSPA – Lukáš Rychetský. Lyra je nejmenším modelem spa, který je možné stejně jako všechny ostatní vířivky . Bent u alleen of heeft u een partner laat u dan verwennen door rust en relaxen in. Découvrez des spas haut de gamme de grandes qualités. LYRA iN brochure on ArchiExpo.


Vítejte na stránce společnosti USSPA – prvního českého výrobce masážních. Prostor je určen k odpočinku a relaxaci. Při vstupu Vás upoutá prosvětlený vodní panel a hvězdné nebe. The whirlpool made of acrylic and thermo wood is designed for all- season outdoor use.


USSPA , Dolní Dobrou, Czech Republic. Lyra iN je nejlepším produktem roku v kategorii. Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky