čtvrtek 25. února 2016

Hrnec 25l

Zesílené okrajeLeštěná nerez ocelStabilni uchaMožnost myti v myčce, odolne vůči kyselinámVhodné jak pro elektro, tak pro plynové sporáky Jedná se o . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Teplotu fritování lze nastavit od 1- 1CVe . Poklice není součástí dodávky a prodává se samostatně. Hrnec vysoký s poklicí L. Vysoký hrnec se skvěle hodí na vaření těstovi.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Alternativy produktu FAGOR profesionální nerezový hrnec l Profesionální řada značky Fagor je vyrobena z nerezové oceli se zesíleným sendvičovým dnem. Sendvičové dno je vyrobeno metodou Impact . CHEF, Hrnce , kastroly, pánve - vše pro gastronomii, stolování, servírování a přípravu pokrmů od společnosti SAHM. Na našem eshopu naleznete vše potřebné pro pečení a vaření.


Hrnce , pánve, zapékací misky, nerezové nádobí, vykrajovátka, mísy. Kvalitní nádobí české výroby z kvalitního . Sada hrnců z litého hliníku s nepřilnavým povrchem, obsahuje rendlík se skleněnou poklicí .

Keramický porézní zelák s víkem a zátěží v objemech 7l, 2l, 5l, 10l, 15l, 20l, 23l, 25l , 30l. U daného hrnce na zelí je možnost výběru z . Kastrol nerezový 25l KN-40x19. Kategorie: Hrnce a kastroly.


Hrnce Bistro jsou ekonomickou, ale přitom vysoce kvalitní variantou hrnců v naší nabídce. Veleké nerezové hrnce a nerezové velkokapacitní kastroly, které jsou vhodné na indukci. Určeny pro nejnáročnější provozy.


Nerezový hrnec s poklicí l – Skladem. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kdo vaří s láskou a vášní, s kvalitní sérií PASO DOBLE zvládne levou zadní ohřívání, blanšírování, dušení i smažení.


Robustní série hrnců je vyrobena z . Pro výrobu používá vlastní výrobní hmoty a glazury. Technologie výroby umožňuje vyrábět litím, zatáčením i lisováním. Kameninové výrobky jsou vypalovány na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky