pátek 19. února 2016

Navíjecí hadice

Pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je buben opatřen držákem. GARDEN Profi Otočný samonavíjecí buben s hadicí 20m a . Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice ? U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na hadici od . Navíjení hadice na buben prodlužuje její životnost. Zkrocení neposlušné hadice nás občas stojí spoustu sil, proto se vyplatí pořídit si některý z námi .

Zahradní hadice s navíjecím bubnem jsou skvělým vynálezem. Nabízíme vozíky pro hadice k zavlažování zahrady za výhodné ceny s dodáním do hodin. Automatické řádkové navíjení hadice na přístroj. Navíjecí bubny ny hadice RAMEX, automatické navijáky hadice , hydraulické navijáky, ruční navijáky. Technické údaje: Tlak bar.


Vnitřní průměr hadice : mm. Vnější průměr hadice : mm. Umožní pohodlnou manipulaci a uskladnění zahradní hadice.


Flexibilní hadicový buben pro mobilní použití nebo k zavěšení na stěnu.

Základní model hadicového navijáku v plastovém provedení umístěný na kovové konzoli. Vysoce kvalitní polyuretanová hadice s aretací po 5m, Celková délka . Krátkým tahem za hadici se zámek deaktivuje a díky navíjecí automatice se hadice snadno navine do boxu, aniž byste se ohýbali nebo točili klikou. Nejprodávanější v kategorii VOZÍKY NA HADICE , NAVÍJECÍ BUBNY.


Vozíky na hadice , navíjecí bubny - Maxtechnika. Rychlé dodání a profesionální přístup. Bubny na navíjení hadice pro vysokotlaké čističe Kärcher. Samonavíjecí buben má automatický navíjecí systém, aktivovaný zatáhnutím. Ideální navíjení díky vodící mechanice.


Standard 10m tlaková hadice. Detailní popis Navíjecí buben s hadicí m. Je vhodný také pro pevné instalace. Rozměry: x 3x cm.


ReelSmart automatický naviják zahradní hadice 25m s vodním pohonem navíjení , Navíječ zahradní hadice s vodním pohonem navíjení - m. ABS - automatický buben na navíjecí hadice pro HDS C. Jsou to hlavně potrubí, fitinky, zásuvky CVS, hadice a sady, VacPan vstupy, hubice, kartáče a jiné vychytávky určené pro centrální . Vyhněte se úskalím způsobeným volně ležícími kabely a hadicemi za pomoci navíjecích bubnů. Navijáky kabelů a hadic mohou zabránit zbytečným zranění .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky