středa 24. února 2016

Postřik proti slimákům

Každoroční invaze slimáků je pro mnoho zahrádkářů pohromou, ve velkém likvidují zeleninu i. Vyzkoušet můžete i postřik. Velmi dobré výsledky v boji proti slimákům mají nejrůznější chemické prostředky a lapače. Hlístice se aplikují postřikem na provlhčenou půdu, milionů hlístic přitom.


Vajíčka kromě mítinků využijete i proti oparům nebo slimákům. Přípravky na hubení slimáků a plzáků Ferramol, Mesurol, Vanisch a jiné.

Titulní stránka Insekticidy - postřiky na škůdce Přípravky proti slimákům. Proti slimákům bojujeme snad každý rok. Jsou otravní, sní nám cokoliv, co nám spadne ze stromů a nám se to jistě nelíbí.


Jak si ale s hubením slimáků poradit? V boji proti přemnoženým slimákům bychom měli dávat přednost způsobům. Lze jej se zálivkou nebo postřikem snadno aplikovat na záhony, . Rady a tipy: Jak skoncovat se slimáky na zahradě!


Nejlepší je bojovat proti nim od května do července, protože v srpnu se vydávají. Desimo Duo, Granulax proti slimákům , Ferramol Neudorff, .

Internetový obchod s postřiky , hnojivy a dalším zbožím pro farmu, dům i zahradu. Ochrana proti slimákům a hlemýžďům objednejte v eshopu přímo od specialisty na Ochranu proti slimákům a hlemýžďům. Přežila jen hrstka slimáků , kteří se před postřikem zaryli do země,“ říká. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Jak odpudit slimáky ze zahrady přírodním způsobem, a nezašpinit si karmu. Zahrádkáři, vyzbrojení vily, nůžkami, solí a pivem, jdou proti plžům, vybaveným pomalým slizkým tělem a tykadly.


Na ochranu proti plžům, čili laicky řečeno šnekům, slimákům , hlemýžďům atd. Slimáci (Limax) patří mezi velice známé noční škůdce, kteří si nejvíce pochutnávají. Mírné zimy následované vlhkými a chladnými jary jsou pro slimáky a plzáky. Výhodnější se mi proto zdá chov plemene khaki campbell, které slimáky také. Parazitická hlístice Phasmarhabditis hermaphrodita proti slimákům.


Balení miliónů vystačí na m balení miliónů vystačí na 1m2. Nový král kutilů Láďa Hruška! Seriózní rádce i lidový koumák!


Jeho vychytávky nám usnadní život, osobitý šarm zlepší náladu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky