pátek 19. února 2016

Areál hloubětín

Nabídka dlouhodobého i krátkodobého ubytování ve dvoulůžkových pokojích, garsoniérách a apartmánech s možností přistýlky. Muzeum Letecké muzeum VHU Praha 19. Studentské ceny a pohodlí, to je kombinace, kterou se může chlubit obytný areál Hloubětín.


Areál Hloubětín , ubytovna v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Hloubětín není hotel, kde se jen zastavíte na několik dní a cítíte se .

Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Plavecký areál Hloubětín v rekonstrukci.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. V této rubrice naleznete koupaliště, bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání. Jsou zde aktualizované informace o .

Rekonstruovaná sociální zařízení a sprchy. Nové vybudované samostatné moderní úpravny . Unikátní bazén se slanou vodou v Praze přibližně 1metrů od stanice metra B - Hloubětín. Slaná voda působí regeneračně a svěže, . Pocity jako u moře zažijete v plaveckém a sportovním areálu s přisolovanou vodou.


K dispozici jsou dva kryté bazény . Dlouhodobé ubytování ve dvoulůžkových pokojích, jedno a dvoulůžkových garsoniérách s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Unikátnost hloubětínských bazénů spočívá v jejich přisolované vodě. Vašich automobilů a motocyklů přímo v areálu ubytovny.


METRO B stanice Hloubětín je jedna zastávka tramvají č. Voda není chlorována, ale je sycena mořskou solí. Rezidenční developer Central Group koupil od společnosti Tesla Properties sedmihektarový areál v pražském Hloubětíně , ve kterém kdysi . Ubytovna areál Hloubětín Slévačská Praha - Hostel. Vítame Vás v katalógu služieb. Jedná se o venkovní koupaliště s velkým bazénem a menším dětským.


Hloubka ve venkovním bazéně je maximálně 140cm.

DK Vodniček plave v bazénech: HLOUBĚTÍN , Hloubětínská 8 Praha 9;. Kurt je třeba rezervovat předem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky