úterý 9. února 2016

Sekera fiskars x27

Velmi oblíbená sekera, která je vhodná i na ty největší kusy dřeva. Díky této sekeře se pro Vás . Nezastaví se před žádným špalkem a bez problémů štípe i ty největší kusy dřeva. Záruka let po registraci.


Topůrko je doplněna o kilovou čepel. Její vypouklý tvar posilněný na konci .

Veľmi obľúbená sekera, ktorá je vhodná aj na tie najväčšie kusy dreva. Vďaka tejto sekere sa pre. Nákup bez rizika: dní na vrácení. FISKARS X- XXL: doručení domů nebo na prodejnu. Dodává se s plastovým pouzdrem pro . Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky.


Uvedené spoločne so špeciálne prispôsobenou hlavou a . Speciální geometrie ostří a povrchová úprava. Dodáva sa s plastovým puzdrom pre .

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Fiskars Xbez problémů zvládne velké špalky. Velká štípací Xsekera je vhodná ke štípání velkých špalků. Doporučujeme používat se sekerou Xnebo Xna štípání největších a . Dodací lhůta (dny), Skladem kdy zboží dostanu?


U nás máte také jistotu, . Nezastaví sa pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva. Osobní odběr na prodejně - ZDARMA. A potom gigantickou X, kterou vytáhnete jen na ty největší špalky.


Na štípání velkých špalků. Plastové pouzdro pro bezpečné přenášení a skladování. Snadno se používá jednou rukou. Dlouhé topůrko pro dosažení větší energie při štípání velkých špalků.


Pro štípaní extra velkých špalků s průměrem větším než cm. Model s velkým zatížením s nejdelším topůrkem díky čemuž .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky