pondělí 22. února 2016

Olomouc bazén

PLAVÁNÍ KRYTÝ BAZÉN (KB) - plné a zlevněné. Ceník korunový platný od 1. Krytý bazén : leden - červen, září - prosinec. Poslední vstup do areálu . Vyberte si požadovaný den a čas a poté klikněte na tlačítko zobraz. Zobrazí se Vám plocha určená k plavání veřejnosti, rozdělená .

Po celou dobu prázdnin se tak můžete těšit každé úterý na 45minut zábavného cvičení a zbylý čas pak využít na relaxaci v masážním bazénu , whirpoolu nebo . Archiv Podobné Provozujeme krytý a venkovní plavecký bazén. K dispozici je také sauna. Pořádáme kurzy plavání pro dospělé i děti, kondiční plavání pod vedením. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba AQUAPARK OLOMOUC , a. Prohřátí je možné v páře °C . Z důvodu rekonstrukce vnitřních prostor krytého areálu olomouckého plaveckého stadionu bude počínaje tímto víkendem, tedy od soboty 17.


Mnoho volných pokojů za skvělé ceny. Přečtěte si hodnocení hotelů a vyberte si.

Letos jubilejním desátým rokem pořádáme na olomouckém bazénu. Nejlépe k němu dojdete pěšky od některé zastávky. CHARAKTERISTIKA CHEMICKÉ LÁTKY.


Zveme Vás na procházku do světa krásných a výjimečných rodinných bazénů. Zkuste přivřít oči a představit si, jak by se asi ten který bazén vyjímal právě na . K tomu, aby jste se cítili dobře, můžete využít relaxační bazén , whirpool, finskou saunu, aroma páru nebo solární. Olomouc s požadavky: chata, bazén. Zde klikněte na webovou kameru.


Informace o otevření koupaliště je denně . Zastavte se u nás a odpočiňte si, buďte našim hostem. Prodejce čerpadel ebara, liverani, pedrollo a bazénů. Moravou provozovna: SR Servis, s. Plavecké a oddechové centrum, bazény , sauny, atrakce, masáže,. Je propojen průplavem s venkovním bazénem. Dolan havaroval vůz, který na přívěsu převážel bazén.


Užijte si metrový plavecký bazén s hloubkou od m do m. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro . Webkamera Starz vnitřní bazén.

Výlet s průvodcem z Kubovy Huti do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky