pondělí 29. února 2016

Anona ostnitá

Anona ostnitá - Nejvíce účinných látek obsahují listy. Potenciál pro léčbu rakoviny mají bioaktivní sloučeniny v listech tzv. Archiv Podobné Sponzorované odkazy. Přirozený zabiják rakovinných buněk – 10.


Nejúčinnější je extrakt z listů. Kromě své hojivosti proti rakovině, má graviola široké spektrum .

Garantujeme 1 kvalitu a skvělou cenu všech našich produktů. PŘIROZENÝ ZABIJÁK RAKOVINY - ANONA OSTNITÁ. Jedná se o malý strom dorůstající výšky až metrů.


Omlouváme se, že na tomto místě chybí dostatečné informace o produktu. Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č. Rostliny nenabízíme jako lék! Přečtěte si naší konverzaci se zákazníkem.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Annona muricata - anona ostnitá. Chuť plodů anony ostnité. Kvete na jaře tmavě hnědou až purpurovou barvou. GRAVIOLA ANONA ( anona ostnitá ) 1kapsúl. Stálezelený malý stromek až metry vysoký.


Graviola vo forme kapsúl pre jednoduché použitie! Listy jsou střídavé, na větvích nápadně dvouřadě uspořádané, kopinaté, – cm . Anona pochází ze severu tropické Amazonie a jako jedno z nejlahodnějších ovocí se uplatňuje ve zmrzlině nebo v koktejlech. V současné době se začínají objevovat potravinové doplňky a graviola ( anona ostnitá ) tomu není výjimkou, konkrétně tedy její usušené části . Láhevník ostnitý neboli graviola je využívána v oblasti tradičního léčitelství pro zmírnění křečí, snížení krevního tlaku apod. Její domovinou je Jižní Amerika.


Narozdíl od banánů a dalšího tropického . Listy z anony ostnité , tropického stromu jihoamerického stromu s léčivými účinky. Připravte si z Anony jednoduše výtažek a zlepšete svou. V přírodní medicíně užívaná proti parazitům, při vysokému krevnímu tlaku a rakovině.


Je to malý strom, který dosahuje . Brna poslala dotaz: “Lze v našich podmínkách pěstovat anonu ostnitou ? Pokud ano, je to možné ze semínek?

Pro zvýšní klíčivosti je dobré semena na hodin namočit do . Pavlovy, výrobce, výroba . Výrazně se osvědčila jako podpůrný prostředek při léčbě onkologických .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky