pondělí 15. února 2016

Prodej jablek libčany

Třídící linka pro jablka. Libčanech , je obnoven sobotní prodej. Mošt je vyroben z našich jablek konzervován pouze pasterizací. PRODEJ OVOCE PRO OBCHODNÍKY PŘÍMO ZE SKLADU.


Specializujeme se na prodej jablek a hrušek.

V prodejně je také rozšířen sortiment o jablečný mošt. Nabízíme prodej čerstvého ovoce - aktuální nabídku najdete v sekci nabídka ovoce nebo nabídka. Novinky: prodej jablek zahájen.


Otevírací doba prodejny je pondělí - pátek od 9. Jak rychlý bude prodej uskladněných jablek , bude také záležet na ceně. Zabýváme se prodejem kvalitních čerstvých a bio potravin. Ovocnářská farma zaměřená na pěstování jablek.

Ovoce, zelenina - maloobchod. AGRODRUŽSTVO LHOTA POD LIBČANY. Jaroslav Vávra, České Kopisty - prodej čerstvé. Prodej jablek sady Ostřešany je ukončen.


Sklizeň jablek byla již celá prodána. Kontaktní pracovník : KOŠŤÁL Josef, Ing. Zaměřujeme se především na produkci jablek , v současné době ve více než deseti odrůdách. Navíc na ploše ha pěstujeme maliny, v menší míře pak hrušky , . Ale například u jablek se očekává úroda až o….


Naše firma se zabývá pěstováním a velkoobchodním prodejem jablek , hrušek, třešní, višní a švestek. Moštárna zpracovává jablka , hrušky, mrkev i jahody. Nejvyšší odbyt jablek za poslední tři roky zaznamenali v prvních dvou měsících. Letošní zvýšený prodej českých jablek je také ovlivněn výrazně nižším . Pěstujeme jahody, brambory, cibuli, zelí, česnek, jablka.


Pěstování a prodej jablek , višní a broskví.

Za této situace přebytky, zejména jablek se moštují nebo zpracovávají v palírnách na destiláty. Značné množství jablek se z nouze zhodnocuje jako padák. Zajišťujeme služby v oblasti výroby a dodávky pekařských výrobků, zemědělskou výrobu, porážku jatečních zvířat spojenou s prodejem vlastních výrobků.


Součástí výstavy bude i prodej jablek , česneku, medu, konzumních brambor,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky