čtvrtek 18. února 2016

Jak na blechy

Bohužel dotáhl domů blechy. I když jsme ho po nalezení vykoupali, tak nějaké mršky přežily a vegetily u nás. Zbavovala jsem se jich víc jak měsíc.


Svého mazlíčka jich rychle zbavte pomocí šamponu nebo léčebných pipet proti parazitům. Zamořená nejsou jen zvířata, z nich se totiž blechy stěhují do domácností. Našli jsme pro vás profesionální rady i babské .

Pokud ano, máte nejspíš blechy v bytě. Není třeba zoufat, poradíme vám, jak se jich zbavit. Můžete si sami vybrat, jaký způsob je pro vás. Takove trosku ozehave tema, ale nas pes odnekud dotahl blechu , ktera se bud rozmnozila ci co. Monty bydli s mamkou, chodi k nam.


Zatímco dospělá blecha se na svém hostiteli udrží až dní, vajíčka a larvy z kůže a srsti rychle odpadávají. Z nich se potom v domácnosti mohou vyvíjet další a . Nejvíce rozšířenou blechou na světě je blecha kočičí – Ctenocephalides felis, která parazituje nejen u koček, ale i psů nebo člověka.

To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou. Na světě panuje tolik mýtů! Všechny druhy blech jsou schopny v nouzi sát na jiných hostitelích. Proto výrok typu „to je blecha psí, ta na člověka nejde“ patří do výroků nepravdivých.


Blecha je velice nepříjemný parazit, ale není obtížné se ho zbavit, pokud zvolíme dobrou strategii na jeho odstranění. Bleší invaze v domácnosti a jak s blechami bojovat - Prosím snažně poraďte, jak se zbavit blech , které nám do bytu přinesla kočka. Původně jsme ji měli jen v . Objevila jsem u nás doma blechy. Vůbec nechápu, kde se tu vzaly.


Dobrý den, prosím o radu ohledně blech. Babička má 14-letou fenku westíka, jenomže už asi 2-měsíce bojuje s blechami. Chemické přípravky nezabírají, pokud ano, tak na chvíli. Blechy a vši, neustálý problém a boj.


Rodiče dětí i majitelé pejsků neustále hledají, jak . Jedině opakovaným zásahem! Firma DERATOR nabízí profesionální aplikační techniku na hubení blech , kontaktujte nás! Jak vyhubit blechy v bytě?

Po kousnutí blecha vylučuje látku, která zabranuje srážlivosti krve a tím jí umožní krev sát. V tomto článku si projdeme nejznámější trojici vnějších parazitů: blechy , klíšťata a všenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky