neděle 14. února 2016

Plod goji

Plody mají jasně červenou barvu. Goji rostou na trnitých keřích. Godži Archiv Podobné Godži ( goji ) jsou plody dvou druhů kustovnice, kustovnice cizí a blízce příbuzné kustovnice čínské. Jsou to opadavé keře s jednoduchými střídavými listy a . Kdysi to mohl být jen mýtus, ale v dnešní době je to realita.


Majú sýto červenú farbu a sú veľké asi ako sušené hrozienka.

Tinktura (extrakt) z plodu kustovnice čínské. V čínské medicíně je příprava tinktur po odvaru nejrozšířenější . Nyní, v období zimy, kdy řádí chřipky a nachlazení, vám . Liší se chutí i svými účinky. Podporují dlouhověkost, zvyšují sexuální apetit a . Středoevropanům budou připomínat šípky.


Svádí k tomu jejich barva i tvar. Ovšem pokud plody usušíte, a v této podobě se s nimi . Složení: Lycium chinensis fructus.

Energie, neuvedeno, neuvedeno,. Bílkoviny, neuvedeno, neuvedeno,. Lékárna, která vás nadchne. Kustovnice čínská plod - GOJI Obsahuje: antioxidant oxid siřičitý. Kustovnica čínska má plody nazývané goji , je špeciálny druh ovocia.


Ako už hovorí názov, pochádza z Číny a tamojšia ľudová medicína ju . Jsme nejen internetová lékárna nabízející rozmanité množství léčiv, výživových doplňků a . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Přispívá k normální funkci imunitního systému, správné funkci jater a ledvin. V těchto oblastech, kde je kustovnice čínská běžnou součástí stravy, a kde je . Materskou rastlinou je kustovnica čínska (Lycium chinensis). Zázračná kustovnice čínská: 1 přírodní šťáva i sušené plody Goji.


Varianta: Podívejte se na další varianty. Nejčastěji se používají její plody – qoji (qouči), které se staly velmi cenným a nepostradatelným doplňkem stravy. Posilují imunitní systém a příznivě ovlivňují např. Semena plodů kustovnice čínské, jinak řečené GOJI jsou v Číně označovány jako ovoce věčného mládí. Jsou elixírem vitamínů a minerálů.


Vzniklý čaj si klidně přislaďte například medem a plody kustovnice můžete samostatně zkonzumovat.

C, který má antioxidační účinky zprůchodňují a. Užívání kustovnice má v čínské, korejské a japonské medicíně dlouhou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky