středa 17. února 2016

Hotel zimní stadion

Nachází se v klidné části Mladé Boleslavi, minut chůze od centra města. Tříhvězdičkový hotel Zimní stadion Náchod se nachází v Náchodě a nabízí společný salonek, bar a přepážku s turistickými informacemi. Je situován nedaleko centra Přerova, takže od hotelu je všude blízko. Kromě ubytování lze také zajistit sportovní soustředění či firemní akce.


Moc spokojen že všech směrů.

Sportovně zaměřený, a hlavně nekuřácký Sporthotel Zimní stadión nabízí. Hotel Zimní stadion v Mladé Boleslavi. Nabízíme ubytování ve 2-lůžkových pokojích se sociálním zařízením.


Celková kapacita hotelu je lůžek. Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking. Kompletně rekonstruované pokoje našeho hotelu ubytují až hostů a poskytnou . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Kapacity: pokojů, cena od ?

Kč za pokoj lůžek, cena od ? Kolín, Zimní stadion 1m vyhledat dopravní spojení . Pro jednotlivce a především pro celé sportovní týmy nabízíme ubytování ve výborně vybaveném hotelu , ve kterých naleznete maximální pohodlí. V našem sportovním areálu najdete hotel Sport s kapacitou lůžek. Pokoje jsou z větší části dvoulůžkové, vybavené samostatným WC, sprchovým koutem, . Kontakt, objednávky, Ubytování. Nabízíme Vám levné celoroční ubytování v příjemném prostředí. Najdete zde čisté a cenově dostupné ubytování jak krátkodobé tak i dlouhodobé.


Vstup: Přístupová komunikace k hotelu je tvořena kvalitní zámkovou dlažbou. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Rozhledna Dobrosov Náchod - Dobrosov2. Kladské pomezí a Broumovsko. Fotografie, informace o ubytování, pokoje, hodnocení a možnost rezervace.


Fischer, Firo-tour, Neckermann a dalších ck do 1zemí světa - dovolená. Ubytování v hotelu Zimní stadion , Náchod vám vždy najdeme za nejvýhodnější cenu. GPS: N 48° 45′ ″ E 16° 52′ 25″.


Jedná se o ubytovnu hotelového typu.

V nabídce je třílůžkových pokojů, šestilůžkový . Vždy aktuální ceny a obsazenost, garance nejlepší ceny. Kč 2x osoby 7Kč 3x osoby 8Kč Cena je za celý pokoj. Save up to on Hotels with KAYAK now!


Compare all the top travel sites at once. Total capacity of beds: 76. Types of roosingle, twin, three-be four-bed.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky