neděle 14. února 2016

Betonová dlažba hladká

Kvalitní druhy plošné dlažby - velký výběr a široká síť prodejců v ČR. Venkovní betonová dlažba s fantazií. Hladká betonová dlažba 400x400xpřírodní. Plošná dlažba z vibrolisované betonové směsi o vysoké pevnosti.


Používají se na chodníky, terasy, okolí bazénů, pro pochozí . Š, V, m , ks, kg, základní, hydrofobní nástřik, lakování.

Betonová dlažba velkoplošná vibrolisovaná. Vzhledem ke své výšce a rozměrům je vhodn. Jsme výrobci a ceny naší betonové dlažby začínají už na Kč za kus. Navíc skvěle vypadá - vyberte si z přírodní šedé barvy s hladkým povrchem nebo z . V nabídce najdete betonovou plošnou hladkou dlažbu , která je vhodná například na terasu, zahradu a další menší či větší plochy. Podrobnosti: Specifikace: vibrolisovaná dvouvrstvá betonová dlažba vysoká pevnost mrazuvzdorná odolná proti působení vody a chemickým rozmrazovacím.


Hrana dlažby je opatřena fazetou. Samozrejmosťou je naša ponuka rôznych povrchových úprav: štandardná, hladká , melírovaná, otĺkaná, štokovaná a pieskovaná betónová dlažba.

Dlaždice plošná - hladká Brož Praktik je vibrolisovaná dvouvrstvá betonová dlažba , . Levná betonová dlažba , zámkové dlažby , betonové dlažby , plošné dlažby , zdící. Se svým hladkým povrchem a poměrem stran 2:je dlažba Olympie ideální pro . Prohlédněte si nabídku skladebné betonové dlažby BEST s vysokou odolností. Vibrolisované betonové dlažby jsou výborným řešením pro tvorbu zpevněných ploch pod pergoly nebo na. Dlažba hladká betonová šedá.


CSB FORMELA I 50x300x300mm dlažba hladká přírodní. Tagged Under : az beton, bestbeton, broušená dlažba , dlažba , hladká dlažba , plošná dlažba , presbeton, reliéfní dlažba , skladebná dlažba , . Nabízena je ve dvou variantách povrchu a to jednak v hladkém. Technické změny a tiskové chyby vyhrazeny. Pravoúhlá dvouvrstvá betonová dlažba s hladkým betonovým povrchem.


Plastová zatravňovací dlažba. Díky minimálnímu zkosení hran lze tuto dlažbu využít i na plochách s požadavkem na hladký a vyrovnaný povrch. Schodišťové desky a bloky – Hladký povrch. Vyberte podkategorie BETONOVÉ VÝROBKY : Ztracené bednění. Teracový schod broušený - hladký.


V historických stavbách tvoří často vyrovnávací schody v sálech s cihelnou dlažbou nebo tam, kde se pokládají.

Zábradlí kamenných a betonových schodů U kamenných a betonových pilířových nebo. Musíbýt hladké , natírá se a leští. Veľkoformátový obklad a dlažba pôsobia luxusným dojmom – aj tu sa architekt.


Hladké povrchy a pravouhlé línie sem-tam striedajú príjemné okrúhle prvky. Rodinný dom postavený z troch materiálov: drevo, betón a sklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky