středa 10. února 2016

Pružinové houpačky

Tuto pružinovou houpačku dodáváme v kompletu s kotvením. Zahradní houpačka je jedno z nejlepších řešení, jak udělat vašim dětem radost – jsou totiž velmi levné a děti mají houpačky rádi. Můžete je zavěsit na dětskou . Veselá pružinová houpačka ve tvaru oslíka je vyrobená z kvalitního plastu.


Přidejte k Vašemu hřišti pružinovou houpačku a pusuňtě zábavu vašich dětí o kus dále.

Nabízíme pružinové houpačky ,pružinová houpadla určené pro: mateřské školky, školy, města, obce, rekreační zařízení, restaurace, hotely, zahrady, zábavní . PRUŽINOVÁ HOUPAČKA Monkey´s polyetylen Kočka. Montáž pružinové houpačky vám zajistíme naší montážní firmou. Gumová podložka pro zvýšení bezpečnosti.


Tlumí náraz, absorbuje energii z dopadu. Tato speciální gumová podložka tlumí pád i při instalaci pružinové. Pro nejmenší nabízíme nejen pružinové houpačky pro jednotlivce, ale také pro kamarády, kteří si užijí houpání na dětském hřišti a radost ve dvou.

V nabídce eshopu dětská hřiště naleznete pružinové houpačky. Dvoumístné a čtyřmístné pružinové houpačky vyrábíme buď v kombinaci dřevo a kov nebo celkovové. Tato podložka tlumí pád i při instalaci houpačky . Mezi oblíbené hračky na dětském hřišti patří bezesporu dětská houpadla. Houpačky jsou tvořeny masivní pružinou, která zajišťuje maximální požitek z houpání. Certifikovaná houpačková pružinová sestava.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny. Dřevěná zahradní dekorace houpačka MO1pacyg. Materiál jehličnaté dřevo, povrchová úprava mořidlo odstín výběr níže.


Kvalitní pryžová podložka vhodná pro všechny typy pružinových houpaček. Cena dopravy a montáže na dotaz. Výrobce:Flora servis - Lubomír Straka. EUROGAME – houpačky na pružině a kolotoče. Motorické a sportovní potřeby.


Vybavení dětských hřišť, vybavení školek a parků.

Nekonečnou zábavu pro Vaše děti zajistí houpačky na pružině. Pružinová houpačka motiv Kočky motiv Psa 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky