pátek 5. února 2016

Štípací klín fiskars

Je určen na štípání velkých špalků. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Zakulacené hrany zamezují odlétání střepin a vruby . Celkem k náhledu obrázků.

Má zakulacené hrany pro zamezení odlétání štěpin. Malé i velké, měkké i tvrdé dřevo. Na některé špalky se ale musí s největším kalibrem. Fiskarsu se zvládne štípat kde co.


Klín štípací spirálovitý tvar usnadňující štípání dřeva. Dřevo se dá ručně štípat několika způsoby. Kde nestačí sekera, zaberou štípací klíny.


Vynikající pomocník při štípání dřeva.

Díky unikátní spirálovité konstrukci je práce snadnější a není potřeba využívat více klínů . Klín na štípání dřeva FISKARS otočný a další Zahradní nářadí výhodně v Eshopu HORNBACH. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Snižuje nebezpečí zranění kvůli odštípnutým kouskům oceli. Redukuje nebezpečí vzniku onemocnění . Klín je kovaný a kalený a je určen pro štípání velkých špalků. Není nutné používat více klínů. Je vyrobený z kalené oceli a jeho zakulacený vršek . C tvrdost - HRC délka 2mm hmotnost kg.


Nevyžaduje údržbu zatloukací plochy klínu pro odstranění. Speciální desing zabraňuje odlétávání třísek při štípání dřeva. Spirálově stočení klín pro snadnější rozdělení dřeva. Naše cena s DPH: 3Kč.


Rychlé dodání a profesionální přístup. Tento štípací klín snižuje nebezpečí odlétnutí .

Toto stočení umožňuje snadnější prasknutí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky