úterý 9. února 2016

Marimex orlando 3 66

Je vyrobena z měkčeného PVC - vzor oblázky. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Náhradní vnitřní fólie pro nadzemní bazén Orlando.


Při výměně se doporučuje spolupráce. Nadzemní bazén Orlando o průměru , m.

Stěna bazénu je vyrobena z ocelového plechu s antikorozní úpravou. Obsahem balení bazénu jsou schůdky,. Po kúpacej sezóne ho nie . Je vhodný pro všechny, kteří chtějí mít výhody zapuštěného bazénu v nadzemním . Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Objednejte si náš bazén Orlando , který je vhodný pro všechny, kteří chtějí mít komfort zapuštěného bazénu, . Prednosťou bazéna Orlando je stabilná a pevná konštrukcia, galvanizovaná bazénová stena, široká .

Marimex Orlando , x m bez příslušenství. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Plave na hladině vody bublinkami . Vychutnajte si príjemné osvieženie počas teplých letných dní a vykúzlite nekonečnú zábavu pre deti i . Typ: bazén Typ konstrukce: ocelová Tvar: kruh Rozměr (m): , Hloubka (m): 0. Udělejte radost svým dětem a . Náhradná fólia pre nadzemný bazén Orlando , x m slúži k výmene pri poškodení existujúcej fólie v bazéne. Inovace bazénu Orlando , x m, nové složení setu: bazén, vnitřní fólie, skimmer a zpětná tryska. Vyrobená z mäkčeného PVC v modrej farbe . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Produkty:Bazény Více o produktu.


Bazén určený pro povrchovou montáž. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Náhradná vnútorná fólia vzor kamienky pre nadzemný bazén Orlando o hrúbke 300 . Obsahuje tělo bazénu a vnitřní fólii. Fólie pro bazén Orlando , x m - oblázky.


Parametry: tloušťka stěny: mm, tloušťka dna: mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky