pátek 26. února 2016

Olej na dřevěné terasy

Oleje pro dřevěné terasy jsou vyvinuty pro individuální požadavky mnoha druhů ušlechtilých dřevin. Teakový olej a oleje pro údržbu jiných dřevin v různých odstínech a gramážích. Zvláště se doporučují na dřevěné terasy , zahradní nábytek a dřevěné.


Právě takové jsou lazury a oleje na dřevěné terasy Borma Wachs. V jejich případě máte jistotu používání přírodních materiálů.

Nátěry mají ve své kategorii . Prémiová ochrana olejů Saicos pro dřevěné terasy a zahradní nábytek. Pro všechny dřeviny, čiré i tónované . Olej na dřevěné terasy a nábytek. Dřevěné terasy vám zprostředkují pravý dotek přírody, jsou uklidňující a mají velmi dobrý vliv na psychiku. Speciální oleje na dřevěné terasy.


Jsou zdravotně nezávadné a na rozdíl od konkurenčních řešení, . Tím se zajistí, že se barva důkladně vetře do pórů a zvýrazní tak strukturu a kresbu dřeva.

Napouštěcí olej na všechny druhy dřeva a exotické dřeviny. Terasy , zahradní nábytek, fasády. Bezbarvý, odpuzující vodu, UV odolný, snadno aplikovatelný. Vyvinuté pro individuální požadavky mnoha druhů ušlechtilého a jehličnatého dřeva ! Lehce transparentně pigmentované nebo bezbarvé, . Drevené terasy nám sprostredkovávajú dotyk s prírodou, upokojujú a pôsobia veľmi dobre na ľudskú psychiku. Ale aj sebe odolnejšia drevina vo vonkajšom . BBB UV terasový olej T-- moderní olejový nátěr na ošetření nové i na údržbu dříve olejované dřevěné terasy.


Exteriérový olej WOCA je určen pro základní ošetření a údržbu nových i dříve olejovaných dřevěných povrchů, jako např. Terasový olej T-je navíc vyrobený z . Impregnační olej na bázi oxidačních alkydových olejů odolných povětrnostním podmínkám. Snadno proniká hluboko do struktury dřeva , nezpůsobuje jeho . Nachádzate sa v kategórii Oleje na terasu, lazúry na terasové drevo, bezfarebné.


Osmo na drevené terasy z dreviny Douglasie, založený na báze prírodných rastlinných olejov. Preniká hlboko do dreva terasy a uchováva drevo . Terasa by se měla ošetřit ochranným olejem. V průběhu roku se olej z povrchu dřeva pomalu vytrácí, proto je nutné tyto nátěry obnovovat.

Vyživuje a chrání, dává přirozený vzhled. Směs olejů, pryskyřic a vysoušečů s příměsí UV absorbérů a biocidů pro ochranu oleje proti plísni. Před použitím dobře zamíchat. POZOR oleje napuštěné hadry jsou . Obliba dřevěných povrchů se stále více rozšiřuje z interiérů také na venkovní prostory, kde své nedílné místo zaujímá zahradní nábytek a terasy z exotických, . Barva oleje , Stará borovice, MIX, Teak. Detail - Poslat poptávku . Složení: Směs speciálních lněných olejů.


Barevné odstíny: Bezbarvý - v barvě použitých surovin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky