neděle 7. února 2016

Montážní stan

Praktické montážní stany od společnosti Trotec jsou nepostradatelné, když jde o přesnou a chráněnou práci venku. Jsou dostupné v mnoha velikostech! CHRAŇTE SVÉ LIDI Všechny naše montážní stany jsou lehce přenosné a jednoduše sestavitelné, což je činí vhodným pro jakoukoliv práci v terénu.


Společnost SVITAP se výrobou velkoprostorových stanů, hal a přístřešků všeho druhu zabývá již několik desítek let. Montážní stan s plochou střechou se čtvercovou základnou a praktickými doplňky. Náš montážní stan S7je výborným doplňkem pro vaše montérské týmy.

Při práci za špatného počasí ( déšť, sněžení ) poskytují ochranu pro lidi či vybavení. Ochranný stan slouží k zabezpečení pracovního místa proti nepříznivým povětrnostním vlivům (např. hustý déšť, sněžení apod.) v době . Mastertent skládací stany jsou připraveny k použití během několika vteřin a nebudete ztrácet čas s montáží objemných a neobratných skládacích stanů. Stan sestavujte na rovném povrchu.


Buďte opatrní při montáži i demontáži. Dávejte si pozor na prsty. Demontáž probíhá v obráceném pořadí. NAFUKOVACÍ STAN – MONTÁŽNÍ NÁVOD.

Kompletní sada stan ZIP a markýza Fdélka 4montážní výška 2- 250cm barva ocean Kompletní sada markýzy a uzavřeného stanu ZIP s robustními zipy . Montážní profil pro stan QuickFit a EasyLink pod markýzu 4m . ARB montážní kit stanu pro uchycení na střechu vozu. Kompatibilní příčníky jsou: Thule Aero, . Markýzový stan pro markýzu FIAMMA. Protože pro markýzu FIAMMA nejsou plánovány žádné upínky přídavných tyček . Nově nabízíme párty stany značky Eschenbach. Materiál: zpevněná průhledná fólie PVC.


Nejmenší rozměr v nabídce. Malý půdorys oceníte všude, kde platíte za 1m 2. Nůžkový systém umožňuje rychlou montáž. Chcete uspořádat jedinečnou narozeninovou párty, letní zahradní akci, firemní či vánoční večírek nebo prostě jakýkoliv prostor k oslavě ve velkém . PRAHA BRNO JIHLAVA HAVLÍČKŮV BROD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU PELHŘIMOV tel.


Montáže dětských hřišť zajišťujeme po celé ČR. Montáž zahrnuje : Kompletní odborné sestavení herních prvků. Stany jsou dodávány kompletně, včetně montáže a kotvení v závislosti na povrchu. Party stany je možné dodávat se dřevěnou podlahou, kobercem i baldachýny .

Přístřešek je vybaven bočními plachtami proti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky