středa 17. února 2016

Použité nádrže

Objevuje se také větší množství. Použité nádrže laminátové, nerezové, ocelové. Kompletní servis, doprava.


Obchod nemá zavedenou službu Ověřeno zákazníky, hodnocení mohou vkládat i neověření zákazníci. Zkušenosti, rady a pracovní postupy ze stavby i rekonstrukce domu nebo bytu.

Cena nových kontejnerů je poměrně vysoká, je však možné sehnat i podstatně levnější použité kontejnery. Mostecké ekocentrum upozorňuje . Kvalitné Plastové samonosné - nádrže na vodu ,žumpy,vodomerné šachty. Převodem na účet (dodávka po úhradě 3-4dny), Kč (EUR).


Sila, nádrže , zásobníky, jímky. Nabízíme k prodeji montovanou komaxitovou nádrž na požární vodu o objemu . Nádrže na naftu, adblue, vodu olej a iné.

Prodáváme nové a použité IBC nádrže. V naší nabídce také najdete sudy, kanystry a mnoho dalšího příslušenství. Dotovaná doprava po celé ČR. Atraktivní nabídky vysoce . V Nabídce nové na pitnou vodu i použité na dešťovou vodu.


Nakupujte použité nádrže na mléko v Polsko u traktorpool. Pro jímku je to ještě jednodušší, dokonale těsnící . K prodeji nabízíme použité originální palivové nádrže pro vozidla WARTBURG. Na Autovrakovišti Milata máme originální palivové nádrže na všechny běžné . Charakteristika nádrže :Zasílená konstrukce, zvýšená hmotnost nádrže. InoxTanks představuje širokou nabídku okamžitě dostupných použitých nádrží z nerezové ocele.


Určitě si prohlédněte náš katalog, který . Zadní (modrá) nádrž je palivová o . Levný prodej použitých i nových plast. Bohatá nabídka produktů od výrobce Kingspan, nádrže na naftu, nádrže na AdBlue a nádrže na. IBC kontejnerů, barelů, nádrží , kádí, dílů.

Dvouplášťové nádrže na použitý olej - výrobce KINGSPAN. Dodáváme použité zásobníky na hnojiva, vodu, mléko apod. Repasované kontejnery ( použité ) mají chemickou cestou vyčištěnou vnitřní nádobu,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky