pondělí 22. února 2016

Outdoor vesta

Nová varianta osvědčené vesty s vylepšeným střihem a prostornými kapsami na bocích. BREAKAWAY LT WEIGHT VEST W. Výrobce: Defcon Kód: D5-BR401-OD-S. Flísová vesta z elastického a pohodlného materiálu, ktorý Vás zahreje, s novým vylepšeným strihom.


Podrobné informace a možnost zakoupení produktu dámská outdoor vesta brofer l new antracit.

Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo na . Multifunkční víceúčelová outdoor vesta je optimální pro kutily, rybáře nebo na túry. Nacházíte se zde: Domů E-shop Vesty. Lovecká oranbžová vesta pro větší bezpečnost.


STŘELECKÁ VESTA PINEWOOD PRESTWICK. Funkční střelecká vesta Prestwick s prodyšnou podšívkou. Dámská vesta Alpine Pro Aino se vyznačuje zejména DWR úpravou materiálu, díky této úpravě vesta déle odolá větru a vlhkosti. Vesta byla navržena ve velice .

Fleeceová vesta z elastického a pohodlného materiálu, ktorý vás zahreje, novo s vylepšeným strihom. HI-TEC pěkná jako nová oboustranná vesta vel S. Husky dámská outdoor vesta. Sleva ,pánská vesta outdoor vel. Karpos Parete je ľahká, vetruodolná, priedušná a priliehavá. Letná športová vesta na beh, turistiku, outdoor , bežné nosenie.


Outdoor vesta MIKROFAZA, khaki. Praktická ľahká vesta na všestranné použitie. Pánská fleecová vesta BROFER L je perfektním doplňkem s výbornou tepelnou izolací. Tu zajišťuje jednak použitý materiál a jednak stahování spodního lemu a. TILAK TOURMALET - pánská outdoorová vesta Pánská outdoorová vesta z kolekce zimního oblečení značky TILAK je vyrobená z elastického. Celorozepínací polartecová vesta s unikátním sportovním střihem a zesílenými rameny.


Contact a supplier or the . Dámská fleeceová vesta vhodná pro všechny outdoorové aktivity i do města. Pánská péřová vesta Sir Joseph Kelut určená pro zimní sporty i každodenní nošení ve městě. Nabízí nejen moderní design, ale také prodloužený zadní díl a . Prodyšný obleček odpuzující vodu na suchý zip.

Vesty sú praktickým kúskom v šatníku, ktorý vás zahreje pri chladnejších dňoch a ochráni pred prefúknutím. V tejto kategórii nájdete vesty pre mužov i ženy, ale . Zobrazit v plné velikosti. Se spoustou praktických kapes. Materiál: polyester, bavlna.


Lafuma ACCESSLOFT VEST - Pánská vesta. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky