pondělí 8. února 2016

Koupaliště na petynce

Možnost vyzvednutí již od pátku 18. Koupaliště PETYNKA , Praha: Hodnocení 4. Plavecký bazén s vyhřívanou vodou, dětské hřiště, altánek, brouzdaliště s kaskádou, tobogán, beach voleyball, aquazorbing, stolní . Voda na Petynce nezavání . SNEO, která areál koupaliště spravuje. Skvělá voda, solidní občerstvení, pestré atrakce.

Můžete tu plavat, hrát beachvolejbal . Na Petynce najdete nejen bazén, ale i brouzdaliště pro děti nebo tobogán. Pro návštěvníky jsou dále k dispozici . Výhodou koupaliště je bazén . Praha dala začátkem září souhlas s rozšířením areálu koupaliště na Petynce , aby je zájemci mohli využívat po celý rok. Kromě nového krytého bazénu se má rozšířit i celý areál — Události v . Z pražských koupališť je podle hygieniků nejhorší voda v rybníku Šeberák, naopak nejlepší je v. Novou podobu populárního koupaliště prezentovala firma SNEO také na.


Námořnický den na Petynce.

Jedná se o rekreačně-sportovní areál, kde naleznete padesátimetrový bazén, brouzdaliště a báječný . Praha tuto sobotu slavnostně otevře areál koupaliště na Petynce. To prošlo rozsáhlou rekonstrukcí. Produkce Divadla Bratří Formanů přiváží na pražské koupaliště na Petynce Italsko-Belgický klan – MAGDACLAN! Klaunsky okouzlující představení ERA . Nyní tento areál čeká velká dostavba. V areálu se nachází velký bazén, brouzdaliště, tobogán.


Petynka je koupaliště ve Střešovicích. Když se řekne NA PETYNCE , tak si každý jako první vybaví především oblíbené pražské koupaliště. Toto označní má ale mnohem více . Odborná porota jako vítězný vybrala návrh Kristýny Ulrychové. TK to dnes řekl Petr Macháček, místopředseda představenstva společnosti SNEO vlastněné Prahou která areál koupaliště spravuje.


Sportovně rekreační areál pro teambuildingy a outdoorové akce. Stejně tak můžete kontaktovat správce či pokladnu, . Každoročně se areál koupaliště otevírá začátkem května a . Po povodních konečně přišlo to vytoužené léto. Jen nevím, jestli je těch 35° opravdu tou ideální.


Nedaleko Ladronky, pod hotelem Pyramida na Bělohorské ulici, je jeden z nejlepších otevřených bazénů v Praze.

Mě i mým dětem se nejvíce líbilo na Petynce a ve Žlutých lázních. Rozšířený areál letos nabízí spoustu zajímavých atrakcí, které ocení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky