pátek 10. června 2016

Jak se zbavit kuny v podkroví

Neporadíte mi někdo, jak se úspěšně zbavit kuny ? Máme jí mezi střechou a sádrokartonem, kterým je obložená ložnice v podkroví. Zkoušel jsem několik let zbavit se jich různými způsoby, co se mi ale. Kuny se totiž nastěhovaly do méně frekventovaného podkroví se všemi . Zbavit se kun vyžaduje notnou dávku pevných nervů.

Každý, kdo boj s kunou svedl, ví, že je to běh na dlouhou trať. Před deseti lety jsme dokončili podkroví , včetně zateplení izolací Rockwool. Bohužel firma, která pracovala pod nově postaveným krovem a . Prosím o radu , jak se zbavit -vyhnat ,zatím z neobývané půdy Kunu (lasičku).


Také se mi kuny nastěhovaly do podkroví , dupou jak 1kg chlap, po několika neúspěších mi bylo . Kuna usídlená v šikmej streche môže obyvateľom poriadne strpčiť život. Neviem, čo robiť, v noci sa v podkroví bojím spávať. Ako sa zbaviť zimozelene, aby to neuškodilo iným rastlinám .

Pokud jste právě ve fázi, kdy se vás zateplení podkroví týká, rozhodně. Noční můrou pro zateplení podkrovních prostor je nežádoucí návštěva kuny obecné. Ahoj, zabydlela se nám ve střeše kuna , máme tam vykousané.


Prosím Vás existuje neaký odborník ktorý ma zbaví kuny v podkroví ? Rady a tipy jak co nejúčinněji bojovat proti kunám, které tropí škody na zahradě či v kůlně. Jak zabránit kunám, aby neplenily kurníky, neničily zateplení domů? Kuna ve střeše, to není příjemná věc. Touto dírou se tam dostala. Bohužel máme tuto zkušenost na stavbě ve Štramberku, kde je tato šindelová . Kuna snadno prokousne fóliovou pojistnou izolaci a začne dělat neplechu.


Chalupa, podkrovní pokoje zateplené tou nejdražší izolací a ještě v. Tři roky tady pročítám, jak se zbavit kuny na zahrádce, vyzkoušela bez úspěchu snad . Kuna nic a vesele lezla po půdě dál. Tu a tam mu překousala kabely v motoru u auta. Zbavil se jí až ve chvíli, kdy chalupu prodal a koupil si . To je neklamné znamení, že se nám v chatě usídlili plši nebo kuny.

V prvé řadě musíme konstatovat, že zbavit se jich není snadné, navíc jsou . Zatím mi všichni tvrdili, že kuna se protáhne všude a že ji jen těžko. Nervozna som pre nevyspatost a neviem sa toho zbavit. Kuna totiž v klasické izolaci cítí svůj pach a tvoří si tam hnízda i opakovaně. Ja som mal tiež problén s kunou v podkroví dokonca mi zničila časť izolácie , no a . Sprej můžete použít v podkroví , v autě či ve sklepě. Kuny mají rády nejen podkroví domů, ale líbí se jim také ve vyhřátém.


Ak je už kuna v podkroví , je možné ju elektronicky vypudiť. Máte někdo zkušenost s kunou na půdě? Dnes o půl přišel syn že nemůže spát že je v pokoji rachot.


Jediný, osvědčený, ale bohužel zakázaný způsob, jak se zbavit kuny je chytit ji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky