čtvrtek 23. června 2016

Směs ořechů

Zdravé mlsání: vyladěné směsi ořechů , semínek a ovoce od Pohody. Varianta: Podívejte se na dalších variant. Rozhodně podle našich zkušeností nemusí, ale pokud ano - Vyzkoušejte kilově balenou směs jader ořechů obsahující - mandle, kešu, para, lísková jádra. Směs ořechů - jádra Vynikající pochoutka pro milovníky ořechů.


Směs jader ořechů - směs suchých skořápkových.

Pokud patříte mezi nás nerozhodné, neztrácejte čas vybíráním vhodných kombinací a rovnou si prohlédněte námi namíchané MYXy. Vyberte si směs ořechů a . Výhodné 1kg balení směsi jader ořechů, která obsahuje kešu ořechy, para, lískové, mandle natural i loupané. Různé druhy směsí ovoce, ořechů a sušených plodů, pro Váš mlsný jazýček. Skvělý nápad pro ochutnání více produktů v jednom balení. Křupavá směs přírodních oříšků.


Pro Vás vždy navážena a připravena v den přijetí objednávky. Balení v jednoduchém transparentním sáčku s .

Pro gurmány a pro ty co chtějí od každého trochu, jsme připravili různé ořechové směsi. Najdete zde směsi pražených ořechů , směsi solených ořechů či ořechů. Jsou tučné a velice chutné.


Pekanové ořechy Vám budou připomínat vlašské ořechy. Další slevy sušeného ovoce, semínek, ořechů na . Farmer směs vybranných ořechů 200g. Mix z jader lískových ořechů , vlašských ořechů , kešu ořechů a mandlí. Energie, 4kcal, 9kcal,.


Velmi oblíbená směs ořechů. Tato směs ořechů je úžasný zdroj zdravých tuků. Skvěle se hodí jako rychlý zdroj energie na Váš výlet do přírody.


Vitaminy, antioxidanty, minerální látky. Směs, kterou si zamilují všechni ti, kteří mají rádi zdravé mlsání. JÁDRA LÍSKOVÝCH OŘECHŮ - blanšírovaná (Gruzie), JÁDRA MANDLÍ- blanšírovaná (USA), KEŠU OŘECHY JÁDRA (Inide), JÁDRA PEKANOVÝCH . Složení: mandle, lískové ořechy , kešu, para ořechy. Směs s celými ořechy , obilovinami a semeny pro velké papoušky.


Doplňkové krmivo pro velké papoušky.

Versele-Laga Exotické Nuts je pochoutka, kterou . Směs kešu ořechů , mandlí, lískových ořechů , para ořechů , pekanových ořechů a makadamových ořechů. Allnature směs ořechů (mandle, lískové, kešu, para) 1g Od každého trochu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky