středa 15. června 2016

Travní nůžky

Nabízíme široký výběr nůžek na trávu. Vše za výhodné ceny a dodáním do druhého dne. Pořiďte si AKU nůžky na trávu.


Recenze: Gardena Comfort travní nůžky dělají svému jménu čest. Rukojeť je ergonomická a vyrobená z měkkého plastu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Akumulátorové nůžky na trávu jsou ideálním nástrojem pro jednoduché a efektivní úpravy živých plotů. Nůžky jsou k tomu koncipovány tak,. Otočné nůžky na trávu s dlouhou násadou řady GARDENA Comfort umožňují snadné a přesné zastřihování okrajů trávníku ve vzpřímeném postoji šetřícím záda. Bolestivé ohýbání nad záhony kazí radost ze zahradničení.


Kovové nůžky s plastovou ergonomickou rukojetí na zastříhávání travin s. Délka střižné části: 12cm. Stejné jako Classic, nevíc otočné nože o 360° umožňující pohodlnou práci levákům i pravákům. Jak vybrat travní směsKomplexní návod pro výběr správné travní směsi a osivo pro Váš okrasný trávník.

Vydrží cca minut práce, doba dobíjení je hodin a hmotnost 5g. Kloubové nůžky na trávu - pohodlné a ergonomické. Péče o trávník - nůžky , trimmery.


Máte na zahradě špatně přístupná místa, kam má Vaše sekačka problém zajet? Excelentní všestranné nůžky s mnoha vlastnostmi od firmy FISKARS Vás přesvědčí, . Potřebujete nůžky na střihání trávy, živých plotů a křovin? Možná se vám nelíbí, když na trávníku zůstanou neposekaná nepřístupná místa a hledáte srp, abyste trávník upravili. Pokud budete mít ty správné nůžky , . Pevné nůžky na trávu, které se používají k zastřihávávání trávníku v místech, kam se nelze dostat jinou technikou . Bosch AGS LI Aku travní nůžky. Napětí článku: V Doba chodu na jedno nabití akumulátoru: až min.


Doba nabíjení akumulátoru: hod. Pro precizní střih okrajů trávníku, obzvláscaron,tě v problematických místech. Umožňují pracovat ve vzpřímené poloze, scaron,etrné k zádům. Komfortní nůžky pro stříhání trávy a tenkých větviček keřů.


Plotové nůžky se používají pro pravidelné zastřihávání živých plotů nebo různé. Speciální mechanismus automaticky reguluje přítlak čepelí podle množství stříhané trávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky