úterý 14. června 2016

Elektroventil 3 4

U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Velká spolehlivost, dlouhá životnost. Pracovní tlak : Vzduch -Bar , Voda . Je schopný pracovat s nulovým tlakem. DOPORUČENÍ PRO VÝBĚR ELEKROMAGNETICKÉHO VENTILU.

V názvu elektromagnetického ventilu je vždy uveden výrobce, typ, dimenze připojení, napětí . Elektromagnetický ventil na vodu TORK T-GP1DN 50. Dvoucestný elektromagnetický ventil na plyn PEVEKO EVF 12. Pulsní bistabilní elektromagnetický ventil – axiální, M28xpro AUM 5. Pro správný chod automatického zavlažování musí být elektroventil je uzavřen.


TECHNICKÉ PARAMETRE: Dĺžka: mm. Technologie výroby firmy . Farba: čierno-biela - použitie pre pisoárové .

Vhodný set pro zapojení dle schéma č. Součástí je výborný, jednoduše obslužný . Příslušenství k elektronickému hlídání hladiny - dopouštění vody. Tento ventil je vyroben speciálně pro ovládání . Médium vzduch, voda, olej. Osazení - fóliový a plastový bazén. RN1elektroventily Popis: Rain s hrdosťou predstavuje novú verziu dobre známej skupiny elektroventilov RN150.


Vďaka dlhému štúdiu dynamiky. Popis produktu: Nejlepší systém a způsob jak udržovat optimální hladinu vody v bazénu, protože regulátor automaticky doplní vodu a tím srovná ztráty které . Barva: černo-bílá - použití pro pisoárové . Pro systémy s potřebou přivzdušňování - např. Tělo ventilu je složeno ze dvou částí, el. Kulový kohout s elektroventilem vody italského výrobce CALEFFI Zónové elektroventily umožňují automatické vypínání pro média vklimatizaci a. Firma Bazény SIPKO se specializuje na prodej bazénů, vířivých van, saun a příslušenství.


Zajišťujeme montáž i servis. Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Elektroventil uzatvárací IVAR. Dostupnost: Skladem u dodavatele Dodání: ve čtvrtek 28.

Nízkoprůtokový elektromagnetický ventil Rain Bird. Stránka produktu: Uvedení do prodeje: 12. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Záruka: Značka: Jednotka: ks.


Dvojcestný elektromagnetický ventil pre ovládanie prietoku vody. Tělo vyrobeno z PVC odolávající teplotě 100°C. Bez napětí cívky je ventil .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky