pondělí 27. června 2016

Bílé fotopozadí

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Díky pružině, na které je pozadí přiděláno, se pozadí samo vypne . Závěsné papírové pozadí bílé barvy typu Arctic white má formát x m. Nabídka obsahuje mnoho variant, rozměrů a materiálu. Foto pozadí by mělo být automaticky součástí každého ateliéru. Součástí balení jsou tři papírová pozadí (černé, šedé a bílé ).

Fotopozadí bílé PVC 120x2lesklé matné. V našem eshopu vám nabízíme kvalitní foto pozadí mnoha různých rozměrů a barev. Ať už se jedná o bílé fotografické pozadí, které patří k nejoblíbenějším, tak. Kromě foto pozadí zde najdete i ostatní doplňky, které by ve vašem ateliéru. Papírové pozadí bílé SUPERWHITE.


Držák atelierového foto pozadí pro tři. Studiová technika WALIMEX, Dvojité . Pozadí se dá dobře čistit. Je ideální pro portrétní fotografii a další komerční projekty.

Je vyrobeno z bavlny, nemá žádné švy a je . Vinylové fotopozadí Savage Pure White ( bílé ) má ideální matný povrch, který eliminuje odlesky. Bílý vinyl (pure white) je možné použít i při high-key fotografii. KÖNIG foto pozadí je nepostradatelnou součástí každého ateliéru. Pro vytvoření nerušivého pozadí a tak i dobrého portrétu je nezbytné fotopozadí z kvalitního.


Profesionální papírové foto pozadí anglické firmy Creativit Background (Creativity International) vynikají kvalitou, stálostí barev bez zbytečných odlesků. Jak fotit děti v ateliéru? Fotografování dětí v malém stísněném prostoru bývá často oříšek. Zákazníci s tímto produktem objednali také. Oboustranné, jedna strana lesklá.


Vinylové pozadí Infinity VINYL Backgrounds o velikosti 75x6m bílé je novinkou v ateliérové fotografii - nezničitelné, omyvatelné, světlo pohlcující. Vyrábíme nyní i fotopozadí pro potřeby fotografů a fotoateliérů. Tiskneme na kvalitní a matný materiál, který je pevný, trvanlivý i omyvatelný. Prodám bílé papírové fotopozadí vysoké kvality.


Fotografické pozadí KÖNIG KN-BD32W s průvlakem pro zavěšení na tyč, je vyrobené z vysoce kvalitní bavlny. Je v bílém barevném provedení a poskytuje . Inzerát Nabízím fotopozadí - 2x bílé , 1x béžove, v okrese České Budějovice, cena 5Kč, od magsmolkova na Sbazar. Pokud sháníte fotopozadí , doporučuji polypropylenové, je za super.

Podobné mačkané pozadí z lehké netkané textilie mám taky ( bílé ) a je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky