středa 29. června 2016

Rycí vidle fiskars

Jedná se o víceúčelové nástroje . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení . Vybrat si můžete z široké nabídky výrobků, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně . Rycí vidle Fiskars najdete na Zboží. Držadlo ve tvaru písmene „Y“ pro pevný úchop. Vidle rycí FISKARS SOLID: doručení domů nebo na prodejnu.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní rycí vidle Fiskars jsou vhodné pro rozrušení tvrdé a kamenité půdy. Sklon pracovní části k násadě 26° snižuje únavu zad a ramen. Vidle Fiskars navrženy tak, aby při práci skvěle sedly do ruky.


Lehké rycí vidle Fiskars , Cena: 566. Jsou vhodné pro práci se zahradním odpadem. Jsou naprosto pevné a vyrobené z . Velké držadlo ve tvaru D je možné uchopit velkou i malou .

Sleva, Cena bez DPH Cena s DPH, Počet. LET ZÁRUKA NA KOMPLETNÍ SORTIMENT FISKARS. Nabízíme kompletní sortiment finské značky Fiskars za zajímavé ceny. Vidle jsou určeny pro snadné zpracování tvrdé a kamenité půdy. Vhodné také pro provzdušňování trávníku a pro práci se zahradním odpadem.


Teleskopické rycí vidle Fiskars mají ostré a pevné hroty pro snadné zpracování tvrdé a kamenité půdy. Celá rodina může používat stejné nářadí, pokud bude mít nové teleskopické rýče a vidle Fiskars ! Délku lze jednoduše měnit podle požadavku uživatele. Rýče , lopaty, krumpáče a vidle Fiskars.


Fiskars Solid je řada funkčního nářadí, se kterým se pracuje s minimální námahou. Ergonomický rýč s vysoce kvalitní násadou a pevnými hroty. Osobní odběr na pobočkách. Hroty z kalené bórové oceli.


Rychlé dodání a profesionální přístup. Dobře tvarované vidle pro komfortní práci. Násada potažená plastem je z tvrzeného hliníku.


Rýče, rycí vidle , vidle podávky Fiskars za dobrou cenu v eshopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky