úterý 14. června 2016

Malované květináče

Jindriskanám poslala pár fotek květináčů , které vyrobila její internetová kamarádka. Tedy její moc šikovná internetová kamarádka. Vítám Vás na stránkách malované květináče. Květináče jsou ručně malované. Postupně budu vkládat nové fotografie květináčů.


Hledáte způsob, jak oživit váš pokoj?

Vyzdobte vaše květináče , které rozáří každý kout, zahradu, či balkón. K malování potřebujeme barvy, které jsou určeny přímo na malování na keramiku , několik štětců, ředidlo. Z nového i ze starého květináče nový neokoukaný . Ruční malované květináče na kytičku,bylinky - Malé malované květináče zdobené ruční malbou. Zabýváme se ručním malováním květináčů a rády Vám pár našich květináčů představíme.


Terakotové malované květináče. Natřete květináč barvou, pokud je to nutné, naneste druhou vrstvu a barvu ponechte zcela . Ako prve potrebujete šikovného manžela ktorý vám vyrobí aj zo starších dosiek obaly na kvetináče. Obaly na květináče v obchodech jsou sice ve velkém výběru a krásné,ale zdají se mi dost drahé.

Vyrábím si svoje malované květináče z . V nabídce najdete jak jednobarevné, tak malované květináče vhodné do interiéru nebo na zahradu. Určitě oceníte také naše výhodné sady, které obsahují . OZDOBeNí kVěTiNáče Tisk z přírodnin nás může inspirovat k ozdobení květináče. K práci budeme potřebovat tiskařské barvy, které se . Nikdo ani neuvěří, že tak krásné mramorované květináče jsou vyrobené pomocí laku na nehty.


Získáte je za chvíli a budete mít krásný doplněk . Hlinený kvetináč maľovaný , zdobený dekupážou a stužkou. Vlastní rukou malované květináče a obaly na květiny lze u Marija Everta najít téměř všude. Stejně jako ná‐bytek v domě, představují i ony mix starších, nových i . Celý květináč pak zdobí lehká. Telefon s faxem a počítač ikopírka, na zemi ležel strakatý koberec a konečný dojem podtrhovaly ručně malované květináče s obřími fíkusy a tropickými palmami.


Sháním malované květináče ! Holky,koupím takovéto nebo podobné květináčky, malované bílo modré,neleží některé doma:-))Mam novou úchylku:-)). Miroslava Kubišová - Zdobíme květináče. Na připravený květináč si nakreslíme vybraný obrázek.


Můžeme malovat sami, nebo použít papírové šablony. Když malujeme více vzorů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky