úterý 28. června 2016

Teleskopicke brany

Výroba a montáž teleskopických vjezdových posuvných bran. Popis dvoudílná teleskopická brána. Dvoudílná teleskopická posuvná ( kolejnicová) brána se skládá ze dvou křídel navzájem propojených, kde jedno křídlo je . Navrhmeme ideální řešení, vyrobíme, namontujeme a poskytneme servis. Posuvné po koleji je možno vyrobit ve dvoudílné nebo .

Nabízíme zhotovení a montáž teleskopických dvojdílných a trojdílných bran. Pojezdové teleskopické brány se pohybují po na integrovaných kolečkách po kolejnici připevněné do země do předem připraveného betonového základu. Teleskopické dvojdílné a teleskopické trojdílné brány od brany. Posuvné teleskopické brány jsou ideální v případě, že na vlastním pozemku nemáte příliš místa pro zajíždění klasické samonosné brány nebo brány pojezdové . Plně funkční teleskopickou bránu může vidět u nás v provozovně, kde jí Vám rádi předvedeme.


Dvojdielna teleskopická brána. Systém šetrí až miesta pre odsuv brány.

Komponenty pro teleskopické dvoukřídlé brány. Sada pro teleskopickou bránu do 4 . Nabízí zákazníkům úsporu místa pro otevření brány. Požadujete praktickú posuvnú bránu , ale priestorové možnosti vám jej montáž doteraz neumožňovali uskutočniť.


Hlavní výhoda teleskopické brány je potřeba menšího bočního prostoru, kam brána zajíždí. Posuvné brány vyrábíme jako samonosné, to znamená, že brána je letmo zavěšená. Dvoudílná samonosná teleskopická brána je složena ze dvou křídel, která jsou navzájem propojena. Hlavní (nosné) křídlo je posouváno motorem a vedlejší . Dálkově ovládané brány (samonosné, kolejnicové, křídlové). Jsme schopni dodat teleskopickou bránu trojdílnou i teleskopickou bránu dvojdílnou.


Velká výhoda teleskopické brány je v úspoře . Ve vlastní zámečnické dílně pro Vás zakázkově-individuálně konstruujeme a vyrábíme průmyslové křídlové, posuvné, skládací a teleskopické brány pro . Nabídku našich kovaných a tahokov bran jsme doplňili o stále více žadané teleskopické a. První křídlo je poháněno pohonem, další . Sestava kování pro výrobu posuvné teleskopické brány dvoudílné do 4m průjezdu s možností automatizace. Námi vyráběné a instalované vjezdové brány jsou léty osvědčenou tradicí.

V tomto oboru máme let. Vyrábíme je podle konkrétních požadavků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky