pátek 17. června 2016

Sprej proti kunám

Odpuzuje kuny biologickými aromatickými látkami. Vývoj probíhal pod dohledem veterinárních odborníků, přípravek není toxický a pro lidi i. Hledáte sprej proti kunám ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Ochranu motoru automobilů proti kunám , zejména kabelů elektroinstalace před kunami a jinými nevítanými hlodavci. Kuny si značkují svá území.

Sprej do auta proti kunám. Jak plašíte kuny,které lezou do prostoru motoru a žerou izolaci a kabely. Sheron sprej proti kunám - 300ml - Ochrana proti kunám-odkunovač :-) Marder STOP sprej. Stoprocentní obrana proti kunám neexistuje.


Sežeňte sprej a kočičí chlupy. Do aut se v chladnu stahují kuny. Osobně řidičům doporučuji koupit si sprej proti kunám a pravidelně motor stříkat. Na tato zvířata totiž není stoprocentně účinné vůbec nic,“ .

Speciální aktivní pěna pro odpuzení kun a hlodavců. Nová receptura - nevytváří lepkavou vrstvu! Celkem k náhledu obrázků. Spolehlivě odstraňuje vůně značky.


Jedno z čelných míst mezi nepřáteli motoristů v podzimních a zimních měsících obsazují kuny. Malá a mrštná zvířátka hledají v mrazech útočiště ve vyhřátých . Transparentní sprej s výbornou přilnavostí sloužící k ochran. SHERON sprej proti kunám slouží k ochraně kabelů a drátů před kunami.


Vzhledem k jedinečnému, lepkavému filmu se kuny vyhnou . Vysoce účinný sprej chránící automobil před kunami a hlodavci, kteří mohou poškodit elektroinstalaci v motorovém prostoru. Nedávno jsem našel na horním plastovém krytu motoru nějaké zablácené stopy. Bezbarvý sprej proti kunám , který slouží jako ochrana kabelů a drátů. Nástřik vytvoří lepkavý ochranný film, kterému se . Trápí Vás kuny, které vám zalezou do motoru a nadělají tam pěknou paseku? Tento sprej proti kunám WÜRTH je silný koncentrát, opatrně s jeho zacházením.


EUROSPRAY OCHRANNÝ SPREJ PROTI KUNÁM vytváří speciální lepkavou ochrannou vrstvu (kolem částí motoru), která kuny odpuzuje a brání tím vzniku . LIQUI MOLY ochrana proti hlodavcům. Slouží k ochraně kabelů a drátů před kunami, vhodný i do domácnosti.

Ochranný sprej proti kunám tvorí ochranný film v motorovom priestore, ktorý udržuje kuny v úctivej vzdialenosti od vozidla. Nevydáva nepríjemný pach, ale .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky