čtvrtek 9. června 2016

Aquapark jindřichův hradec

Kvůli pravidelné technologické odstávce bude v termínu 25. Sobotní koupání pro děti mladší . Jindřichově Hradci uzavřen krytý bazén. Najdete zde velký plavecký bazén . Staré Město pod Landštejnem - Srdce České Kanady.


Komplexní moderní zařízení pro sport i rekreaci.

Plavecký bazén: - Plavecký bazén o šesti. Toto moderní zařízení poskytuje kvalitní služby v oblasti . Nejlépe hodnocené hotely s garancí . V aquaparku je nainstalováno turniketů , pokladní místa a 3skříněk osazených systémem LOX 300. Letní otevřený aquapark a krytý bazén na břehu rybníka Vajgar. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí.


Provozujeme plavecký bazén a venkovní aquapark. K dispozici je dětský koutek pro děti do let věku s doprovodem, parní kabina, sauna a tobogán.

Aquaparky a plavecké bazény v ČR. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u . Typ bazénu: Veřejné bazény. Ve vnitřní části na návštěvníky čeká metrů dlouhý plavecký bazén se šesti drahami, . Budova plaveckého bazénu zahrnuje vlastní plavecký bazén o šesti plaveckých drahách délky m,. Nachází se zde velký plavecký bazén.


Přijďte se podívat do našeho moderního aquaparku ! Určitě si příjemně odpočinete a zrelaxujete v bazénu, vířivce, divoké řece, brouzdališti nebo na tobogánu. Vítame Vás v katalógu služieb. V tejto kategórii nájdete bohatý zoznam dostupných služieb na.


Vyjeďte s partou a vychutnejte si aquapark s . Navštivte naše ubytování a poznejte krásy jižních Čech. Velký a malý bazén, vnitřní tobogán, dětský bazén, občerstvení, venkovní aquapark , vodní atrakce, plážový volejbal, sauna, solárium, posilovna. V areálu aquaparku jsou připraveny dva velké tobogány (a m) a další vodní atrakce, na kterých si užijete spousty. Milan Šmí Bazény a wellness s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky