pondělí 20. června 2016

Kované plotové dílce

Vážení zákazníci tato kategorie je ve výstavbě. Pokud máte zájem o konkrétní realizaci kovaných plotových dílců neváhejte nám zaslat . U plotových dílců doporučujeme . Jsou elegantní a především trvanlivé. Nejedná se o laciné napodobeniny .

Ploty - kované plotové dílce. Zakázková výroba, brány a branky. Pro výběr motivu můžete čerpat z náčrtů niže. Brány, vchodové branky a jednotlivé plotové dílce jsou dodávány jak se stejným motivem, tak v jejich . Vzor plotových dílců by měl úzce souznít s architektonickým stylem domu a jeho okolím.


K moderním domům se hodí spíše jednoduché kované ploty, . Kovaný plot - realizace Brno.

Vyrábíme hliníkové ploty, bezúdržbové zábradlí s vysokou variabilitou použití, svařované plotové dílce a terasové desky z . Plotovky kované se špičkou Gelend. Kovové ploty, kované ploty, zámečnictví, kovovýroba. Kvalitní kované ploty z naší výroby ozdobí okolí Vašeho domova, oddělí veřejný. Každé pole programu “singl” obsahuje jednu centrální ozdobu. Svislé tyče mohou být zakončeny špicemi.


Využití kovaných polí je v interiérech i . Všechny prvky jsou žárově . Ve vzorníku kovaných a kovových plotů a bran je po otevření detailu uvedeno . V hladkém provedení nebo okovaném. Nabízíme také pohony bran, veškerý sortiment KB BLOK a plotové dílce kovové, …. Vyrábíme především kované ploty, kovové ploty a kované brány, křídlové . Ve stejném stylu jako kované plotové dílce vyrobíme také : dvoukřídlé kované vjezdové brány, pojízdné kované vjezdové . Prodám kované plotové dílce - inzerce, prodám Prodám kovové plotové dílce 4ks , šíře 300cm výška 110cm. Plný materiál 14x14mm, váha cca .

Výroba těchto dílců je dle typu a složitosti cenově ve vyšší cenové relaci. Ukázka kovaného plotu vyrobeného. Mimo plotových dílců se vyrábějí i branky nebo vjezdové brány. Ceník pro kovové a kované plotové výplně STYL.


Naše firma Dřevostavby Bodiš nabízí dřevěné ploty a plotové dílce z kvalitního smrkového dřeva a designové kované ploty. Zajišťujeme i stavbu plotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky