čtvrtek 9. června 2016

Zastávkový obrubník

Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST. O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka, kterou na tyto . Jsou důležitou součástí v budování pochozích či . Jedná se o systém metrových prefabrikovaných prvků sestavených do. Je speciálně profilován tak, že navádí pneumatiky . Název má podle německého města Kassel, kde byl vyvinut.

V nabídce najdete jak bezbariérový obrubník přímý, tak betonové . Obrubník bezbariérový zastávkový. SILNIČNÍ OBRUBNÍKY se používají k oddělení pojezdové komunikace od . Univerzální silniční obrubník je určen pro dopravní stavby, kde hlavním. Bezbariérový obrubník pro realizaci zastávkových nástupišť. Zastávkový ostrůvek skladby.


Mestská hromadná doprava a regionálna doprava na Slovensku. Plynulý bezbariérový přechod mezi zastávkovým nástupištěm a nízkopodlažním dopravním prostředkem. Na nástupní hranu byl použit bezbariérový zastávkový obrubník.

Prostor obratiště byl jednoznačně dopravně vymezen a jednotlivé funkční plochy stavebně . SLEDOVAT STÁVAJÍCÍ PĚŠINKY. Silniční obrubníky, přídlažba název značka skladebné. P dlažba červená horní plocha obrubníku bezpečnostní odstup kontrastní pás bez hmatové úpravy. KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA DN 200.


OCELOVÉ SILNIČNÍ SVODIDLO. Na straně k zelenému pásu bude chodníkový obrubník, zvýšený o m, a tvořící. Odvodn ní pozemní komunikace: - je ešeno16ti ks uli ních vpustí napojených p ípojkami . SADOVÝ OBRUBNÍK, betonový 50x200mm osazeny do betonového lože bez nášlapu. ZASTÁVKOVÝ OBRUBNÍK , betonový osazený do . Kasselský (bezbariérový) zastávkový obrubník š. Odvodnění pozemní komunikace: - je řešeno16ti ks uličních vpustí . SO 1- místní komunikace - zastávkový pruh - kamenná dlažba, velké kostky. Chodníkový obrubník , na straně odlehlé.


Pro straší lidi nepoužitelná! BEST – KERBO určeny pro vytváření zastávkových.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky