středa 15. června 2016

Cpa halo 11 červený

Mobilní telefon určený pro ty, kteří chtějí používat telefon k telefonování a psaní SMS zpráv. Jeho předností jsou zobrazené fotografie k . Pod přehledným barevným displejem nabízí velká a snadno . CPA HALO je telefon klasické konstrukce, který zaujme nejen seniory. Vše, co chcete vědět o mobilním telefonu CPA Halo 11.


Parametry, hodnocení, testy, články, fotografie a videa. Uživatelská příručka CPA Halo , který si můžete kdykoli stáhnout v PDF. Vše co od seniorského telefonu očekáváte.


Mobilný telefón CPA Halo je vybavený slotom pre pamäťové karty a veľkým farebným displejom. MYPHONE CPA Halo je telefón určený pre starších ľudí, k čomu ho predurčujú jeho veľké dobre viditeľné klávesy a veľký displej s dobre čitateľnými číslami a . Klasický telefon vysoké úrovně. Přístroj je zpracován s velmi stylovým . Přejít na celý detail produktu MYPHONE SENIOR - CPA Halo , Červený.


Inzerát cpa halo cerveny novy s dokladem o koupi v okrese Plzeň-město, cena 300Kč, od kristinecicicka na Sbazar. Popis: nabizim tento mobil cpa halo 11 . Ideální volba pro nenáročné uživatele. Mám telefon cpa halo a vlevo nahoře mi bliká červená ikona. Kolečko s bílým křížkem uvnitř.


Vyniká zejména svým jednoduchým ovládáním a. Všetko, čo od seniorského telefónu očakávate. Jednoduchý mobilní telefon se snadnou obsluhou a funkcí SOS tlačítka. Při stlačení červeného tlačítka se jen nepatrně rozsvítí podsvit tlačítek. Nabídne velká tlačítka, dobře čitelný displej a SOS tlačítko. CPA Halo červený - barevný displej 4“, SOS tlačítko, FM rádio, vestavěná LED svítilna, Bluetooth, fotoaparát, MP kalkulačka, budík, slot na SD max 32GB,.


Snad někdo s tímto telefonem umí, jde o mobil pro seniory. Začalo se nám vlevo nahoře na displeji ukazovat červené blikající kolečko uvnitř s bílým křížkem. Disponuje SOS tlačítkem, vestavěnou svítilnou a fotoaparátem. Provedení výrobku: červená barva.


Telefon CPA Halo červený. Nejde vypnout rádio,musí se vyndat baterie aby to přestalo hrát ! Dost často nejde dopsat jméno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky