středa 8. června 2016

Adventure minigolf praha

Soustředíme se na maximální spokojenost našich zákazníků a snažíme se v oblasti minigolfu patřit k nejlepším. Zábavná hra na bázi golfu, pro všechny členy rodiny. Máte dost každodenního stresu a chcete se z relaxovat? V prostorách Oareny najdete 18ti jamkové, mezinárodně certifikované adventure golfové hřiště.


Dráhy jsou hezké a udržované. Indoorové minigolfové hřiště je umístěné přímo v Oaréně. Hřiště je tvořeno jako u golfu jamkami, přičemž jednotlivé dráhy . CZECH ADVENTURE GOLF TOUR a zároveň 1. Ty jsou umístěny na zmenšené golfové ploše, která. PO - PÁ 13:- 22:0 SO . Vyborne jak pro deti, tak pro dospele. Kam jít, aby si to užili všichni nebo aby si každý našel něco?


Nabízíme nejen adventure minigolf , který je vhodný pro každeho v každém věku, ale také kulečník, . Come to visit us with your friends and colleagues. Nová atrakce v centru: Neonový adventure minigolf. Karel Jahoda objevil nevšední minigolf a chtěl by se jako obvykle podělit o zážitek.


Při zkoumání staropražských průchodů jsme s Natálkou (6) . ADVENTURE MINIGOLF - Provozujeme adventure minigolf v zastřešené hale,. Praha-Praha Česká republika. Je to sport pro celou rodinu. My vás teď vezmeme do Oarény, kde si můžete přijít adventure minigolf za jakéhokoli počasí zahrát.


Prahy , kde pro vás vaříme v Tyrolské hospůdce a každý den pečeme domácí . Popis: Naším cílem je poskytovat, co nejkvalitnější služby v oblasti minigolfu. Pro ty z vás, kteří rádi aktivně odpočívají, máme tip na chladné dny, kdy dáte přednost sportování pod střechou než na čerstvém vzduchu venku . Adventure golf u milína je moderní mini golf typu adventure.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky