středa 22. června 2016

Vysavač listí hecht

Je pro Vás každoroční uklízení listí z trávníku příliš namáhavé? Pak se Vám jistě hodí fukar neboli zahradní vysavač ! Vysavače listí značky Hecht. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Nabízíme vysavače listí a fukary Hecht a BOSCH stabilně za ceny jako jinde v akci.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

V tomto videu se můžete podívat na HECHT 9zahradní fukar od. Náhled vysavače listí BOSCH ALS 30. Je vybaven předsekávacím nožem, který nasávané listí podrtí na menší . Bohatý výběr vysavačů listí značek AL-KO, BlackDecker, M. T Group a další nalezneta na Mall. HECHT představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu. Výrobky HECHT se vyznačují moderním designem, vysokou kvalitou a především.


Zahradní vysavače a fukary na listí Hecht. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo .

Tentro stroj dokáže být skvělým pomocníkem při ostraňování jehličí a listí na zahradě i . Máte již vybrán ten nejlepší vysavač listí ? Ve skutečnosti není vysavač listí jen obyčejným vysavačem. V režimu vysavače je možné vysávat listí a jehličí do l sběrného vaku. Jako pohonná jednotka vysavače slouží 4-taktní Hecht motor o výkonu 6 . Benzínový foukač a vysavač listí McCULLOCH GBV 345. Elektrický vysavač na listí s vícestupňovou regulací výkonu motoru. PS, kovové drtící nože, hmotnost kg, svěrný.


Osobní odběr na pobočkách. Největší předností aku fukarů a vysavačů listí HECHT , které najdete v naší nabídce, je akumulátorový pohon. Tato nabídka od prodejce ExtraNaradi byla archivována dne 1. Vyberte si dobré benzínové vysavače listí levně díky srovnání ceny a recenze na. Hecht se dnes řadí mezi přední výrobce zahradní techniky i zahradního nábytku.


Ušetřete za nákup vysavačů listí HECHT. Srovnáváme ceny vysavačů listí, nejlevnější od 6Kč! Tento vysavač listí dodáváme včetně 40l vaku.


Výkonný elektrický vysavač na mokré i suché vysávání vhodný nejen do dílny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky