středa 15. června 2016

Vodní masáž

Suchá vodní masáž – probíhá vleže na lůžku, po jehož ploše se v daném rozsahu pohybují trysky. Lůžko je naplněno 3litry vody ohřáté na až stupňů . Jeden z mnoha typů masáží představuje vodní masáž. Je definována jako kombinace masáže s hydroterapií. Její přínos je spatřován v úlevě bolavým svalům, . Metoda, založená na jemných .

Watsu je jemná forma vodní masáže , vycházející z techniky Zen-Shiatsu. Z psychologického hlediska masáž zlepšuje náladu, odstraňuje stres, . Kč za unikátní suchou vodní masáž. Uvolnění svalů, povzbuzení lymfy a odpočinek jako na vodní posteli. Wellness novinka se slevou.


Dopřejte si komfort teplých vodních masáží , relaxujte v obleku! Vyzkoušejte náš osvědčený Systém suchých vodních masáží. Směr a rotace vodního proudu působí blahodárně při nedostatečnosti žilního systému.

Jedná se o speciální masáž, která se provádí se na nahém těle masírovaného na speciálně upraveném masážním lůžku, kde kolem. Tento unikátní systém masáže Vám zajistí prevenci ochablosti svalů, trvalou fyzioterapii a . Masáž je terapie, kterou se mohou aplikováním tlaku na svaly a tkáně léčit zranění. Zpět: LÁZNĚ VE ZKUŠEBNÍM PROVOZU! Akupresurní vodní válečky namasírují reflexní body na nohou, zatímco jemné vibrace v kombinaci s. V rámci regenerace se teplé zábaly (36–°C) aplikují jen při . Vodní masáž pro vaše unavené nohy. Užijte si to pohodlí, teplo a příjemné . Relaxační a zdravotní koupelePivní koupel Masáže Privátní saunaBeauty.


Masáž zajišťují vodní trysky nasměrované především do oblasti zad až k šíji. Umožňují masáž vodním proudem z mnoha trysek tak, že se dostane na celé tělo. U dnešních vířivek se dají většinou trysky směrovat a řídit i intenzita proudu.


Ovšem s hudbou zacházejte opatrně, ideálním balzámem pro lidskou duši je prý tichá koupel, při které je jediným zdrojem zvuků voda. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu používat vodní masážní přístroj na masáž chodidel, když mám křečové žíly na dolních končetinách . Detailní informace k výrobku: Borneo prům. Speciální masážní trysky BODYJET a MAXIJET pracují na principu Venturiho trubice – umožňují dokonalejší smíchání vodního a vzduchového paprsku, čímž .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky