čtvrtek 23. června 2016

Druhy melíru

Přečtěte si rady a zkušenosti na téma fotogalerie všech typů melírů. Kadeřnice při melíru vynechává prameny - Diskuze. Fotogalerie blond melírů - Diskuze Omlazení. Melír v případě výskytu šedin - Diskuze Omlazení.


Druhy melírů - Diskuze Omlazení. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.

Většinou se ale setkávám s tím, že zákazník neví, jak tyto druhy barvení vypadají,. Babylights je nová technika barvení melírů , která vytváří přirozené a jemné . Melír je technika barvení vlasů, kdy se barví jen některé prameny nebo partie vlasů (např. konečky), aby se odlišily od původní barvy. Pokud se použije technika . Zeptala jsem se kamarádky kadeřnice – koloristky, která vlastní kadeřnický salón (bohužel na druhé straně republiky), aby mi prozradila, co je . Pod pojmem melír , si většina z nás představí blonďaté pruhy na tmavším podkladu.


Melírů však existuje celá řada a jsou vhodné pro všechny . Milovnice melírů se můžou radovat, oblíbené proužky se vracejí do hry! Letos budou největším trendem jemný melír a přirozeně stínované vlasy.

Tmavší odrosty – aneb horizontální melír. Vyzkoušejte nový tren který si oblíbila herečka Drew . Při melírování přihlížíme k aktuálnímu stavu vlasů. Několik let jsem chodila na melír -používán peroxiale po čase se mi začaly ulamovat vlasy. Nyní se vracím ke světlé-2x . Vlasy jako políbené sluncem. Blond pramínky: tvoření melírů.


Nebaví vás klasický melír , ombré nebo jiné techniky prosvětlování? Zajisté se vám bude líbit. Holky jsem v prácipootřebujeme poradit, jak se dělá melír doma, tedy spíše to . Melír - jak vypadá dobře udělaný už rozebírají maminky na webu eMimino. Domácí melír už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Melír po celé hlavě už rozebírají maminky na webu eMimino. D střih pro všechny délky vlasů také s možností melíru či barvy. Pořádně jsem si to prohlédla až druhý den doma na denní světle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky